Postavite pitanja Svemirskom Internetu: Naučite meditacijsku tehniku za pristup akaša zapisima Reviewed by admin on . Osobe koje su uspjele pristupiti akaša zapisima svjedoče o tome kako su im za uspjeh bile potrebne mnoge godine rada i meditacije. Može se reći kako nam najviše Osobe koje su uspjele pristupiti akaša zapisima svjedoče o tome kako su im za uspjeh bile potrebne mnoge godine rada i meditacije. Može se reći kako nam najviše Rating: 0

Postavite pitanja Svemirskom Internetu: Naučite meditacijsku tehniku za pristup akaša zapisima

Osobe koje su uspjele pristupiti akaša zapisima svjedoče o tome kako su im za uspjeh bile potrebne mnoge godine rada i meditacije. Može se reći kako nam najviše mogu pomoći mirna atmosfera i vanjsko okruženje, strpljiv um i bogat unutarnji svijet

Budući da bilo tko može pristupiti akaša zapisima, lako možemo zaključiti kako i našim osobnim zapisima mogu pristupiti druge osobe. Ovaj informacijski “Svemirski Internet” neprestalno je otvoren i slobodan svima onima koji ga žele istražiti.

Akaša zapisi često su promatrani kao nešto misteriozno, okultno, pa čak i nadrealno. Ukoliko je nešto istinito, tada je proučavanje akaša zapisa najveće nadrealno i iscjeljujuće iskustvo koje osoba može imati. Za sve to je potrebna duboka opuštenost, čvrsta usredotočenost, otvoren um i srce i želja da se istražuje nepoznato.


Svatko tko je živio od postanka svijeta, sada živi ili će živjeti u budućnosti u ovome svemiru, doprinosi informacijama koje su sadržane u akaša zapisima. Naše misli, iskustva i djela nisu nikada i privatne ili posjedovane od strane nas samih. One su dio globalnog uma, tijela i svjesnosti.

U prošlosti, kao i danas, postojalo je mnogo osoba koje su mogle pristupiti akaša zapisima, kao što su, Nostradamus, Rudolf Steiner, Emanuel Svedenborg i mnogi drugi. Međutim, svako ljudsko biće ima urođenu sposobnost pristupiti akaša zapisima, kao što to zahtijeva, bildanje mišića, tako i kvaliteta i sposobnost pristupa zahtijeva mnogo vježbi, treninga i, prije svega, veliku dozu strpljenja. Osobe koje su uspjele pristupiti akaša zapisima svjedoče o tome kako su im za uspjeh bile potrebne mnoge godine teškoga rada i meditacije. Može se reći kako nam najviše mogu pomoći mirna atmosfera i okruženje izvana, strpljiv um i unutarnji svijet. To su samo neki od zahtjeva koji su nam potrebni u našem putovanju kroz unutarnji svijet.

Budući da bilo tko može pristupiti akaša zapisima, lako možemo zaključiti kako i našim osobnim zapisima mogu pristupiti druge osobe. Ovaj informacijski “Svemirski Internet” neprestalno je otvoren i slobodan svima onima koji ga žele istražiti. Kako on djeluje? Zamislite, na primjer, kako slika i zvuk s televizije su uhvaćeni, slušani i viđeni na određenoj frekvenciji. Kada upalimo TV, tada možemo dobiti sliku i zvuk na određenom kanalu. Sve što je potrebno naučiti svodi se na to kako ući u theta-frekvenciju (4/8 krugova/sekundi) i pomoću nje uroniti u akaša zapise.

Meditacijska tehnika za čitanje akaša zapisa

Postoje mnoge meditacijske tehnike koje mogu smiriti um kako bismo mogli da uđemo u akaša zapise. Pa ipak, najbolja meditacija je upravo ona koja je baš za nas najprirodnija i najprikladnija. Ovdje ćemo navesti primjer jedne meditacijske tehnike za čitanje akaša zapisa.

1. Sjedite nekoliko minuta uspravljenih leđa, opušteni, zamišljajući kako snop svjetlosti pada s vrha glave do baze vaše kičme. Noge možete staviti na krevet ili na zid. Ono što je vrlo bitno to je da su vam mišići opušteni. Najbolje vrijeme za meditaciju je prije svitanja, ujutro, kada je sve mirno i nema puno aktivnosti i zvukova.

2. Kada su tijelo i um u cijelosti mirni i opušteni, tada nježno i polako usmjerite svoju pažnju na prostor u sredini čela (u dubini od 5 cm). Dišite duboko i sporo unutar ovoga prostora na čelu otprilike jedan minut. Kroz ovaj fokusirajući proces, nastavite s dubokim i sporim disanjem, predavajući se sve više sa svakim izdahom i udahom u sadašnjem trenutku. Nostradamus je bio slavan po tome što je koristio polirani crni kamen oniks ili crno ogledalo kako bi ušao u akaša zapise.

Iz praktičnih razloga, možete zamisliti kako gledate u crno ogledalo koje se nalazi unutar prostora vašega čela. Pokušajte ostati u ovome crnom prostoru za vrijeme dok od neke osobe uzimate njezino vrijeme, datum, godinu i mjesto rođenja. Budite svjesni u svome umu pitanja koje vas je određena osoba pitala. Također, neka vam sve vrijeme u glavi bude misao što ta osoba treba najviše da zna u pogledu svoga spiritualnog razvoja i evolucije.

Iznenadit ćete se kada vam u tom trenutku počnu pristizati sve moguće poruke. Ako ste istinski otvoreni, postat ćete kanal za primanje svih dolazećih informacija. Ako se u trenutku fokusiranja na crno ogledalo pojavi mala obojena svjetlost, slijedite je. Ona će vas voditi do vrata kroz koja ćete iskusiti vizualne impresije akaša zapisa. I ono što je vrlo važno, ključ je u tome da s vremenom povećavate sposobnost da ostanete u cijelosti svjesnim i prisutnim dok ulazite u neposredna iskustva.

Izvor

Leave a Comment

%d bloggers like this: