Vadim Zeland: Sedam pravila ogledala Reviewed by admin on . Opća pravila kojima se uređuje pojam Stvarnosti u Transurfingu se mogu rkao "sedam pravila ogledala". • Svijet je kao ogledalo, on odražava Vaš stav. (Iako ne m Opća pravila kojima se uređuje pojam Stvarnosti u Transurfingu se mogu rkao "sedam pravila ogledala". • Svijet je kao ogledalo, on odražava Vaš stav. (Iako ne m Rating: 0
You Are Here: Home » Tehnike » Tehnike opcenito » Vadim Zeland: Sedam pravila ogledala

Vadim Zeland: Sedam pravila ogledala

Opća pravila kojima se uređuje pojam Stvarnosti u Transurfingu se mogu rkao “sedam pravila ogledala”.

• Svijet je kao ogledalo, on odražava Vaš stav. (Iako ne možemo vidjeti naš stav i misli, oni su tu).

• Odraz formira jedinstvo duše i uma. (Ovo je KLJUČNO, zapamtite, naša podsvijest sadrži mnoge misli kojih nismo svjesni, i mnogi ljudi su izgubili sposobnost da komuniciraju sa svojim srcem i osjećajima, transurfing nam pomaže da se vratimo na pravi put s jedinstvom duše i uma).


• Univerzum reagira s odlaganjem nakon što imamo namjeru. (To je zato što smo na planeti Zemlji i ne možemo promijeniti zakone našeg fizičkog svijeta. Iako se misaono manifestiranje događa, za to treba vremena. A ako niste u jedinstvu sa svojim mislima (svjesnim i podsvjesnim, i zaista svjesni želje vašeg srca), imate još više prepreka.


• Ogledalo odražava stav osobe i ignorira pravac. (Što znači da je svemir nepristrasan, tako da ćete dobiti i pozitivne i negativne događaje koji odgovaraju vašoj vibracijskoj frekvenciji.


• Ne razmišljajte o onome što ne želite, umjesto toga ispunite svoj um sa onim što želite postići. (Ostanite pozitivni u svakom trenutku, ovo je vjerojatno aspekt našeg života koji je najteže promijeniti).


• Oslobodite kontrolu i pustite da vas svijet vodi. (Često ne znamo detalje ili okolnosti o tome kako ćemo ostvariti naše ciljeve. Univerzum funkcionira na misteriozne načine, a mi ne kontroliramo sve procese, tako da je potrebno da oslobodimo kontrole nad tim KAKO će se naši ciljevi ostvarili. Važno je da shvatimo ono što želimo i da mislimo o tome, ali ne smijemo previše nastojati da kontroliramo dnevne događaje.)

Naš život se neće uvijek razviti kako mislimo da treba, i moramo da vjerujemo u zakone Kozmosa i da ZNAMO da na odgovarajući način manifestiramo i da ostanemo pozitivni, tako da se sve što namjeravamo događa na način koji nam odgovara.

Izvor

 

Leave a Comment