Feng Shui: Godišnje Leteće zvijezde 2017. godine Reviewed by admin on . Godišnje Leteće zvijezde se kreću na nebu oko Sjevernjače. Ima ih 9. Podrazumijevaju vrijeme i prostor kako bi djelovale na određenu nekretninu. Potrebno je da Godišnje Leteće zvijezde se kreću na nebu oko Sjevernjače. Ima ih 9. Podrazumijevaju vrijeme i prostor kako bi djelovale na određenu nekretninu. Potrebno je da Rating: 0
You Are Here: Home » Eventi » SANDRA DRINČIĆ » Feng Shui: Godišnje Leteće zvijezde 2017. godine

Feng Shui: Godišnje Leteće zvijezde 2017. godine

Godišnje Leteće zvijezde se kreću na nebu oko Sjevernjače. Ima ih 9. Podrazumijevaju vrijeme i prostor kako bi djelovale na određenu nekretninu. Potrebno je da naučite mnoge tajne kako biste uskladili osobnu sreću na osnovu njihovog kretanja/pomicanja za određenu godinu.

Svake godine, sreća se mijenja na osnovu pomicanja njihovih pozicija na nebu i drugačije djeluje na domove i poslovne prostore u ovisnosti o kompasnoj poziciji Vašeg prostora.

Kako možemo djelovati na sudbinu našeg prostora, a, samim tim, i na život i poslovanje?


Detaljna analiza svake Leteće zvijezde ponaosob, uputit će Vas u njihovo aktiviranje ili liječenje. Također, možete saznati koje su sobe u Vašem domu ove godine pozitivne ili negativne, kakva će Vam biti energija doma (zvijezda na ulaznim vratima), kao i samo srce doma.

Kako se liječe i aktiviraju Leteće zvijezde?

Svaka Leteća zvijezda ima pripadajući element. Sistem liječenja i aktiviranja je baziran na uzajamnom odnosu 5 elemenata i njihovih ciklusa, jedan ka drugom.

Leteće zvijezde i pripadajući elementi:
1 – voda
2, 5, 8 – zemlja
3, 4 – drvo
6, 7 – metal
9 – vatra.

Primjer: Ako trebamo neutralizirati loše djelovanje zvijezde 3 (element drvo), u određeni prostor ćemo postaviti lampu, svijeće ili dekoracije crvene ili pink boje (element vatra), jer vatra „gori“ drvo.

Kako je preporučivo raditi korekcije?

Preporučivo je prvenstveno izliječiti negativna polja u domu, tj. neutralizirati djelovanje negativnih Letećih zvijezda (dijelove prostora gdje djeluju loše zvijezde), pa, tek nakon toga, treba pristupiti aktiviranju dobrih zvijezda.

Zvijezde u spavaćoj sobi

Posebna pažnja se poklanja spavaćim sobama, jer tamo provodimo najviše vremena i to je mjesto gdje se obnavlja naša aura.

Zvijezda na ulaznim vratima

Kolike i kakve su mogućnosti u toku godine za članove obitelji ovisi od Leteće zvijezde koja se nalazi na ulaznim vratima.

Praktično
Na osnovu izračunate kompasne direkcije Vaše nekretnine, potrebno je nacrt podijeliti na osam dijelova po „pita sistemu“ crtanja. Nakon toga, u svako polje upisati poziciju godišnje Leteće zvijezde.

LOŠE (NEGATIVNE) ZVIJEZDE 2017. GODINE

ZAPAD
3 – zvijezda svađe
Verbalni napadi, optužbe, svađe, sudski sporovi, sukobi, parnice, ogovaranja. Svadljiva zvijezda, donosi neprijateljsku energiju koja utječe na sve članove domaćinstva ili korisnike radnog prostora.
Uznemirenje, nestrpljivost i „kratak fitilj“. Pad produktivnosti. Ovu oblast nikako ne smijete aktivirati postavkom TV aparata, radio uređaja, visećih dekoracija, te i vodom i biljkama.
Onaj tko je rođen u znaku Pijetla obavezno treba biti miran tijekom 2017. godine.
Nikako ne postavljajte vodu, školjke ili brod (dekoracije koje predstavljaju element vodu), jer će time biti pojačana negativnost zvijezde 3 koja je element drvo (voda „hrani“ drvo).

JUG
5 – žuta petica
Zvijezda koja donosi nesreću, nezadovoljstvo, nezgode, lošu sreću svih vrsta, financijske gubitke, moguće tragedije. Ova zvijezda ne smije biti aktivirana pokretnim objektima u ovom dijelu ili TV aparatom, jer će se pojačati njeno djelovanje. Postoji izuzetak ovom pravilu.
Ako je ovaj dio prostora otvoren, širok i ugodan, poput dvorišta ili velikog predsoblja, možete očekivati da Vas zadesi i iznenadni financijski dobitak.
Ova zvijezda u 2017. godini donosi lošu sreću onima koji su rođeni u godini Konja (turbulencije u osobnoj reputaciji, radu, sreći i odnosima s drugima, nemir).

JUGOZAPAD
7 – zvijezda krađe, pljačke
Vrlo loša zvijezda koja donosi nenaplaćivanje potraživanja, prevaru po pitanju novca, te i mogućnost pljačke ili krađe (pogotovo od strane ženske osobe). Biti prevaren od strane drugih i to po pitanju novca je sasvim očekivano. U ovom dijelu prostora se možete osjećati emocionalno nestabilnim. Ako je Vaša spavaća soba u ovom dijelu, njome će vladati tuga tijekom godine. Možete biti u sukobima s bližnjima.
Po pitanju karijere, netko može da pokušati ugroziti Vaš rad. Ovo se naročito odnosi na osobe rođene u znaku Majmuna i Koze (manja nezgoda ili krađa, sukobi, poteškoće po pitanju novih poslovnih mogućnosti, treba biti oprezan pri potpisivanju ugovora).

SJEVEROZAPAD
2 – zvijezda bolesti
Loša leteća 2 je crna zvijezda koja označava “pohlepnog vuka” i donosi energiju bolesti, nezadovoljstva, te i može biti opasna za one znake koji u sebi imaju nizak nivo životne energije, a znamo da se ona nalazi u predjelu čakre solarnog pleksusa. Zato mogu nastati zdravstveni problemi u predjelu glave (glavobolje uzrokovane lošim radom želuca). Treba da se čuva onaj tko je rođen u znaku vatrene Svinje (pad imuniteta i iscrpljenost).

Sve korektivne mjere liječenja lošeg utjecaja negativnih zvijezda bit će predložene na najvećem godišnjem seminaru koji se održava u  Zagrebu.

SAZNAJTE VIŠE O ZAGREBAČKOM SEMINARU (klikom na link)

DOBRE (POZITIVNE) ZVIJEZDE 2017. GODINE

ISTOK – NAJSRETNIJI DIO PROSTORA U 2017. GODINI
8 – zvijezda prosperiteta
Mlađe muške osobe imat će veliku korist, kao i oni rođeni u znaku Zeca. Svi projekti koji budu započeti u ovom dijelu prostora imat će uspjeh. Ako ovaj dio prostora održavate aktivnim u toku godine, to će se povoljno odraziti na sektor bogatstva za 2017. godinu, koji će Vam, zauzvrat, dati prosperitet i učiniti da Vas prati sreća s novcem.
Ukoliko se ulazna vrata Vaše kuće ili poslovnog prostora nalaze u ovom dijelu kompasne direkcije i ako aktivirate ovaj dio, ulaganja će se isplatiti i bit ćete na dobitku. Aktivacija može da donese, osim financija, i oporavak od bolesti, dobre obiteljske odnose, te i ozdravljenje (ako je u domu bilo problema po tom pitanju).
Najizrazitiji prosperitet imat će nekretnine koje gledaju u ovom pravcu, u pravcu istoka! Mudro je sve bitne papire (poslovne knjige, čekove) držati u ovom dijelu.
Vrlo je preporučljivo napraviti oltar za bogatstvo u ovom dijelu prostora, za 2017. godinu.

JUGOISTOK
9 – budući prosperitet
Ovo je drugi dio prostora koji pripada budućem bogatstvu u godini. Može da se očekuje rast blagostanja obitelji, ako su ulazna vrata u dom ovdje, ili pojedinca, ako spavaća soba pripada ovom sektoru. Ako bude aktivirana, svi započeti poslovi bit će dugotrajni i stabilni. Ako budete više koristili ovaj dio prostora tijekom godine, poboljšavat ćete osobni status i renome, što će doprinijeti profesionalnom napretku. Zmiju i Zmaja očekuje prosperitet.
Ovaj dio prostora i njegova aktivacija pogoduje i onima koji razmatraju zasnivanje obitelji.

SJEVER
6 – pomoć s Neba
Autoritet, pomoć moćnih ljudi, preseljenje, kozmička energija neba, zvijezda sreće donosi mnoštvo nebeskog blagoslova! Ukoliko aktivirate ovaj dio prostora ili se Vaša ulazna vrata nalaze unutar istog, moguće je unapređenje, povećanje plaće i poslovni napredak koji ste iščekivali.
Ukoliko često koristite sjeverni ulaz (ulazna vrata), primijetit ćete da Vam se osobni (društveni i radni) ugled poboljšao i da se vrši pozitivan utjecaj na Vaše radno mjesto. Ovo je odličan period za one koji su rođeni u znaku Pacova.
TAJNA: Ako želite da prodate nekretninu, možete aktivirati ovaj dio…
Ne postavljati sljedeće: voda, biljke ili lampa (jer po sistemu elemenata mogu naštiti dobrom djelovanju ove zvijezde, ali i da izazovu problem s bubrezima, mjehurom i teže začeće).

SJEVEROISTOK
4 – zvijezda romanse
Zvijezda učenja, studiranja, obrazovanja. Zvijezda romantike, ljubavi i sreće u učenju. Zvijezda putovanja.
Studenti koji borave u ovom dijelu imat će sreću na ispitima. Oni koji su rođeni u znaku Vola imat će sreću u ljubavi i romantici tijekom 2017. godine.
TAJNA: Ovo je pozicija za pano želja u 2017. godini!
Ukoliko želite pisati knjigu, obavezno aktivirajte ovu oblast doma.

CENTAR PROSTORA
1 – zvijezda karijere
Ova zvijezda je veoma bitna za one koji se bave politikom. Ako bude aktivirana, donosi napredak u karijeri, prevazilaženje prepreka na radnom mjestu, odličan posao, te i pobjedu nad konkurentima.
Oni koji imaju otvoren prostor u centru doma imat će mnogo sreće tijekom 2017. godine.

 

Izvor

 

Leave a Comment