Što se događa kad čistimo svoja sjećanja? Reviewed by admin on . Kad čistite, vi radite na posve drugim nivoima energije ili svijesti, nazovite to kako hoćete. Kad čistite, vi ste izvršitelj obnove stvarnosti, preslikavate ju Kad čistite, vi radite na posve drugim nivoima energije ili svijesti, nazovite to kako hoćete. Kad čistite, vi ste izvršitelj obnove stvarnosti, preslikavate ju Rating: 0
You Are Here: Home » Kolumne » Kolumna Nenada Ljubića » Što se događa kad čistimo svoja sjećanja?

Što se događa kad čistimo svoja sjećanja?

Kad čistite, vi radite na posve drugim nivoima energije ili svijesti, nazovite to kako hoćete. Kad čistite, vi ste izvršitelj obnove stvarnosti, preslikavate ju svojom namjerom da izmijenite ono što vidite, da je preoblikujete u novi život, u novu Zemlju.

 


Kad, primjerice, čistimo dnevnu sobu, odmah dobivamo rezultat: obnovljeni prostor posve drugih dimenzija i ljepote. Ne trebamo dokaze, sve se vidi i zna. Ipak, kad čistimo nevidljivo, onda je i rezultat nevidljiv, a opet, sasvim jasan i evidentan. Naš posao je tu jasnoću nazrijeti, objaviti kao činjenicu života i prepustiti joj se s povjerenjem.

Svijet izgleda onako kako mi izgledamo, sve je u nama! Čišćenje čini razliku – to je bačena kocka odgovornosti za unutarnju divotu i pakao, Ljubav i mržnju, buku i tišinu. Čišćenjem svojih sjećanja uravnotežujemo taj kaos u mir, podnošljivost i blagost.

Čišćenje je posao od 0 – 24h, slično kao što je posao tijela da funkcionira od 0 – 24h. Nitko ne mari posebno što mu srce kuca, krv kola, pluća rade, a opet bez toga nas nema. Tamo negdje, u tom nevidljivom svijetu, moćna mašinerija je u pogonu i omogućuje naše postojanje. Posao je to najvažniji na svijetu, a rezultat mu je divno ljudsko biće. Čišćenje je slična vrst posla: nevidljivo, beskrajno važno, ogromno, strastveno, a istovremeno jako lijepo.

Ako mu pridodamo jednaku vrstu važnosti kao što je rad tijela, onda ćemo sinkronizirati to dvoje i dati im prisutnost u kojoj će se spojiti u Jedno.

Živ sam – dakle čistim.

nenadljubic.com

 

Leave a Comment