Danas, 04.01. je prvi dan “ljubavnih susreta” u 2017.godini! Reviewed by admin on .   Danas 04.01.2017. je prvi dan, prvih „ljubavnih susreta“ u 2017. godini. Novi susreti, nove energije, novi ljudi, nova iskustva su pred vama. Sve što nis   Danas 04.01.2017. je prvi dan, prvih „ljubavnih susreta“ u 2017. godini. Novi susreti, nove energije, novi ljudi, nova iskustva su pred vama. Sve što nis Rating: 0
You Are Here: Home » Tehnike » Astro blog » Danas, 04.01. je prvi dan “ljubavnih susreta” u 2017.godini!

Danas, 04.01. je prvi dan “ljubavnih susreta” u 2017.godini!

 

Danas 04.01.2017. je prvi dan, prvih „ljubavnih susreta“ u 2017. godini.

Novi susreti, nove energije, novi ljudi, nova iskustva su pred vama. Sve što niste uspjeli, možete. Nove šanse su već tu. Prepustite se i pustite da se dogodi, sve ono za čim čeznete, a mislite da ste ostali uskraćeni.

Dogodit će se kada se najmanje nadate i kada očekivanja ostanu daleko iza vas. Nije važno na koji način, samo je važno da otvorite srce i radosno dopuštate da se promjene dogode.

Šest dana ljubavnih susreta svečano otvaraju majansku sezonu ljubavi u godini, kojoj još ni mašnicu nismo skinuli. Pa, neka bude puno “ljubavnih poklona” i ljubavnih sjemena i neka se baš u ovim danima zasiju.
Neke zasiju, neki plodovi poberu, ali kako god.. pa da smo uvijek sretno zaljubljeni, volimo i da smo voljeni.
Neka ovo bude godina čistih osjećaja, ogoljenih duša, otvorenih srca, spremih za bliskost. Ono što je iza nas, prošlo je, ono što je ispred, još nije došlo, zato hajde da trajemo sad u ljubavnim danima kao da nikada neće proći. I neće..

Počnite uživati, ako do sada niste..
Sretni nam dani ljubavnih susreta, neka se slični beskonačno trenutno sretnu!

Senka Stojanov Mayan

 

Leave a Comment