Sve ono što ženu čini predivnom (prema mišljenju muškaraca) Reviewed by admin on . . 1. Predivna je ona žena koja ima osobnost koja je razlikuje od drugih; može se smijati bilo čemu, uključujući i samu sebe, jako je ljubazna i brižna prema dru . 1. Predivna je ona žena koja ima osobnost koja je razlikuje od drugih; može se smijati bilo čemu, uključujući i samu sebe, jako je ljubazna i brižna prema dru Rating: 0

Sve ono što ženu čini predivnom (prema mišljenju muškaraca)

devojka-ispred-ogledala.

1. Predivna je ona žena koja ima osobnost koja je razlikuje od drugih; može se smijati bilo čemu, uključujući i samu sebe, jako je ljubazna i brižna prema drugima. Zna vrijednost zabave i ne uzima život previše ozbiljno. Ona je žena kojoj možeš vjerovati i osloniti se na nju da ti uljepša dan. Zbog njezine prisutnosti se osjećaš dobro i istovremeno si tužan kad nije pored tebe. Nikad je ne poznaješ potpuno, tajnovita je.

2. Njezin osmijeh je čini zgodnom. Njezino tijelo je čini seksi. Njezin je um čini predivnom.

3. Neopisivo zadovoljavajuća, ne nužno seksualno privlačna. Nesvakidašnja ljepota koju ne možeš potpuno razumjeti, ali svejedno misliš kako je predivna. Biti seksi ne znači biti predivna.

4. Nije stvar u odjeći, kosi ili šminki. Stvar je u onom osjećaju kad njezin osmijeh zrači toplinom ili kako pleše kad je uzbuđena, bez obzira na to tko je gleda.

5. Ona koja zarobi tvoj dah ili tvoje srce: presretan si samom činjenicom što živite na istom planetu.

6. Žena koja ti izmami osmijeh.

7. Predivno je nešto što je ljudski rod zaboravio. Predivno se često koristi kao sinonim za privlačno ili seksi, ali to nije tako. Mast u tijelu i velike grudi ne čine ženu predivnom. To nije seksualna stvar. Predivno je kombinacija osobnosti, samopouzdanja i naravno, fizičke privlačnosti.

8. Žena s izvanredno prekrasnim vanjskim izgledom, sa srcem od zlata, slatka, čije se oči sjaje i osmijeh osvijetli sobu kad uđe, ona koja te ostavi u čuđenju i podsjeća te na čisto i neizrecivo savršenstvo.

9. Predivna žena ima sjaj koji daleko seže i privlači ljude.

10. Ljepotu malo ljudi razumije, a još manje posjeduje. Nju ne vidiš, jednostavno je osjetiš. Ona je ekspresija duše. Predivno je kao osjećaj zaljubljenosti; neobjašnjivo, snažno i čisto.

11. Ona žena koja je apsolutno zapanjujuća, zrači, privlačna je i zašpne za oko na prvu. To je žena koja okreće glave kao okretna vrata.

12. Ljepota je inteligencija.

13. Žena koja nije kao ostale. Ako svi idu desno, ona ide lijevo.

14. Žena s najslađim osmijehom i predivnim očima.

15. Sve u vezi nje je zapanjujuće. Njezin osmijeh i smijeh zaustave tvoj svijet, a njezine oči obasjavaju sve oko sebe. Pored nje svatko zaboravi kako disati. Sve u vezi nje je savršeno. Zbog nje muškarcu postane mučno, boli ga glava, ne može razmišljati, noge su mu slabe i teško mu je ustati u njezinoj prisutnosti.

16. Ljepota nema veze s izgledom, već sa srcem.

17. Predivna žena: kad pogledaš u njezino lice, a razmišljaš o njenoj duši. Kad osjetiš njezinu ljubav dok je gledaš u oči. Kad ti je privlačna jer osjetiš njezinu originalnost i vrline.

18. Svaka žena je predivna.

19. Ugodna oku i svim osjetilima, ostavlja u čudu zbog ljepote, osjećaj je kao da je izvan dosega i teška za pridobiti i zadržati.

20. Ljubav predivne žene ti jednostavno pristaje. S tobom dijeli najdublje poglede na svijet i razumije te. Kad razgovarate, imaš osjećaj da je u svemu ispred tebe, a istovremeno se osjećaš savršeno i predivno poput nje. Ono što ima unutra reflektira se u njezin vanjski svijet. Jednostavno zrači. Svaka nesavršenost postaje savršena i jednostavno je potpuna.

21. Predivna žena je žena koja može biti ono tko je. Žena koja je uvijek nasmijana i nije je briga što drugi misle o njoj. Žena koja iznutra možda umire, ali je dovoljno jaka da otpusti bol i stvori sretno ozračje za sve oko sebe. Žena koja nije samo seksualno privlačna, već ti se srce topi od njezinog lica i osobnosti. Žena koja je talentirana, pametna i drugačija od ostalih.

Izvor%d bloggers like this: