Savjeti najsretnijih žena na svijetu Reviewed by admin on . Sigurno ste čuli da je Danska među najsretnijim zemljama na svijetu, u kojoj žive i najsretnije žene na svijetu. Zar to nije idealno? Stoga vam donosimo neke sa Sigurno ste čuli da je Danska među najsretnijim zemljama na svijetu, u kojoj žive i najsretnije žene na svijetu. Zar to nije idealno? Stoga vam donosimo neke sa Rating: 0

Savjeti najsretnijih žena na svijetu

Pretty young blonde lying in the field of dandelions with her eyes closed. [url=http://www.istockphoto.com/search/lightbox/9786750][img]http://img291.imageshack.us/img291/2613/summerc.jpg[/img][/url]

Sigurno ste čuli da je Danska među najsretnijim zemljama na svijetu, u kojoj žive i najsretnije žene na svijetu. Zar to nije idealno? Stoga vam donosimo neke savjete koji će vam pomoći da budete sretniji.

Male stvari čine veliki užitak


Skuhajte kavu u toplini vlastita doma. Pojedite taj tost. Izađite na svježi zrak i okupajte se zrakama sunca. Ne provjeravajte društvene mreže svakih 30 minuta. Poklonite same sebi mirisno cvijeće. Nakon napornog dana na poslu, počastite se čašom dobrog vina. Pronađite male trenutke koji vas čine sretnima i ne dopustite da samo prođu mimo vas.

Zavolite kišne dane
Kišni dani ne moraju vas poticati na negativne emocije i tmurno raspoloženje. Idealni su za boravak kod kuće uz šalicu vrućeg čaja i neku dobru knjigu. Hladne večeri? Idealne za party kod kuće. Ugledajte se na Dance koji su veliki entuzijasti u stvaranju sretnih trenutaka i u najtmurnijim danima.

Jedite konkretnu hranu
Dankinje vole jesti konkretnu hranu, baš poput one kakvu bi pripremale i naše bake. Stoga se “bacite” na kuhanje i uživajte u pripremi.

Učinite svoj dom ljepšim
Istraživanje Sveučilišta u Londonu pokazalo je da nas gledanje lijepih stvari čini sretnijima. Dom koji je uredan i sređen Dankinjama je prioritet. No to nikako ne znači da samo oni koji imaju puno novaca mogu stvoriti lijep dom. Naprotiv, sjetite se prve točke, male stvari čine veliki užitak.

Odredite svoje prioritete
Iako nam moderan način života nameće multitasking kao obvezu, Dankinjama to nije u prirodi. Danci znaju koliko je važno provoditi slobodno vrijeme u miru i spokoju, stoga takav način života i prakticiraju. Odvojite se od svakodnevnih obveza, posvetite vrijeme svojim najbližima i sreća vam je zajamčena.

Emma Matković

 

%d bloggers like this: