Poruka tate kćeri u kojoj opisuje zašto voli njezinu mamu… Reviewed by admin on . . Toliko ljubavi i iskrenosti u jednoj poruci… Tata je kćeri poslao poruku u kojoj joj objašnjava zbog čega sve voli njenu mamu i sad cijeli internet plače. I m . Toliko ljubavi i iskrenosti u jednoj poruci… Tata je kćeri poslao poruku u kojoj joj objašnjava zbog čega sve voli njenu mamu i sad cijeli internet plače. I m Rating: 0

Poruka tate kćeri u kojoj opisuje zašto voli njezinu mamu…

pismo.

Toliko ljubavi i iskrenosti u jednoj poruci…

Tata je kćeri poslao poruku u kojoj joj objašnjava zbog čega sve voli njenu mamu i sad cijeli internet plače. I moramo priznati, ni mi nismo ostale ravnodušne…

Sydney je, naime, u školi dobila zadatak napisati esej o svojim roditeljima, zbog čega je i zamolila tatu da joj napiše nešto o mami, ali odgovor koji je dobila nije uopće očekivala. I izuzetno ju je pozitivno iznenadio.

Iskreno, dirljivo i prekrasno…


Sydney je na svom Twitteru podijelila fotku spomenutih poruka, u kojoj joj tata piše zašto je njena mama toliko posebna i zašto mu toliko znači nakon dugih 27 godina braka, a evo što joj je točno napisao:

“I tako me tvoja mama zaprosila, pa smo oboje pomislili kako bi bilo presmiješno da to kažemo našim prijateljima, s obzirom da nam nitko ionako ne bi povjerovao. Tako da su, na početku, naše zaruke zapravo bile šala.

A dva tjedna kasnije – bio sam potpuno i ludo zaljubljen u tvoju mamu. Bila mi je više od ispunjenja sna. Vi je vidite samo kao svog R2D2-a, ali ja sam je imao priliku vidjeti i kao svoju najbolju prijateljicu, svoju urnebesnu suprugu i kao svoju prelijepu kraljicu, kad dobijemo priliku malo se maknuti odavde i od posla.

A i vi ste vjerojatno imali priliku vidjeti njenu najbolju stranu kad ste nasamo s njom, zar ne?

Uglavnom, tako smo se vjenčali godinu dana kasnije i dobili prvo dijete, Brytt. Tatina curica, baš me to rasplakalo… Zatim je došao Q, moj sinčić, moja budućnost i budućnost Willoughby imena, plus – netko koga ću moći naučiti kako biti muškarac. Ali, tvoja mama je htjela još jedno dijete. No ja nisam, barem ne tada…

Priznajem, tada sam tijekom dana radio, a noću i vikendima odlazio u školu. Mama je radila noću i u to smo vrijeme prolazili težak period. Nismo se dovoljno često imali priliku vidjeti.

Tako da si ti zapravo bila netko tko nas je ponovno spojio. To tada nisam znao, ali ti si nam promijenila život. Tada smo također odlučili da mama prestane raditi. I nakon toga sam izgubio svog R2D2-a, ali sam dobio natrag svoju istinski prekrasnu suprugu.

To nam je ponovno dopustilo da se fokusiramo jedan na drugoga, kao i našoj obitelji da napokon bude skladna. No, još sam tri mjeseca morao odlaziti u školu, a biti odvojen od tvoje mame i moje djece slamalo mi je srce. Nisam mogao živjeti bez svog R2D2-a i svoju sam kraljicu samo još više volio…

No, na kraju krajeva, pali smo jedno drugome u zagrljaj pod najčudnijim okolnostima, ali to je rezultiralo najkul obitelji ikad. Vas troje djece ste naše osobnosti upakirane u jedno. Naša srca, duše, humor, ljubaznost, poštovanje, integritet i milijun drugih stvari. I mi ne bismo bili to što jesmo bez svih vas oko nas.

I sve to samo raste, a moj je život ovako savršen upravo zbog vaše mame. I sad da mi daju milijun dolara, da me postave za beka Dallas Cowboysa, ili za predsjednika – ništa od toga ne bi imalo smisla bez nje. Ona ne samo da me ‘upotpunjuje’…ona je došla u moj život kad sam bio mlad i nezreo, upotpunila me i onda je od mene napravila još puno bolju osobu. Izlazio sam i oženio anđela.”

 

Izvor

 

%d bloggers like this: