Najbolje horoskopske supruge su ova 3 znaka Reviewed by admin on . Pročitajte u kojim znacima su rođene one koje su najbolje žene za brak. Pripadnice ova tri horoskopska znaka su NAJBOLJE supruge! Rak Osjećaji ove žene su veoma Pročitajte u kojim znacima su rođene one koje su najbolje žene za brak. Pripadnice ova tri horoskopska znaka su NAJBOLJE supruge! Rak Osjećaji ove žene su veoma Rating: 0

Najbolje horoskopske supruge su ova 3 znaka

domacica-najteze-zanimanje-ikad

Pročitajte u kojim znacima su rođene one koje su najbolje žene za brak. Pripadnice ova tri horoskopska znaka su NAJBOLJE supruge!

Rak
Osjećaji ove žene su veoma jaki i intezivni, ona istinski voli. Uz nju vam nikada ništa ne bi nedostajalo, spremna je sve da učini za svog partnera. Ona želi da su svi oko sretni i uvijek će se truditi da im svaki dan ispuni lijepim stvarima. Jedini je problem što je sklona dramatiziranju stvari, ali to je jednostavno ona, nitko nije savršen, a i to je sitnica u odnosu na to koliko je spremna dati.
Sjajna je domaćica i majka, uvijek sve postiže. Sve što očekuje od svog muškarca je poštovanje, iskrenost i da je uz nju.


Lav
Ona je hrabra, neustrašiva i nevjerojatno sposobna. Pored sebe želi partnera koji će biti isto takav, koji će joj biti oslonac i podrška. Ona umije da voli i to na svoj način koji bi svakog opio, čak i kada se ljuti beskrajno je simpatična. Njezini osjećaji su iskrena, uz nju se osjećate sigurno. Veliki je borac kada su njezina djeca u pitanju. Od partnera očekuje da je obožava i obasipa pažnjom, ali to biste uz nju i sami željeli jer je ona ta koja pruža i stvara ljubavno carstvo.

Jarac
Ono što bi svakom prosječnom muškarcu slomilo kičmu, ova dama će iznijeti tako nenametljivo i dostojanstveno, da ćete se zapitati jeste li je uopće dostojni? Ako zaključite da jeste, budite sigurni da će vaša ljubav goriti postojano i toplo, kada sve ostale budu sagorjele. Održavaće je plamen njezine odgovornosti, dužnosti i posvećenja. Ona ne živi u fantaziji, već je čvrsto na zemlji i dobro zna što od koga može očekivati.

Ako ste takvu ženu uspjeli da privučete, a pitate se kako vam je to pošlo za rukom, znajte da vas ona možda i bolje vidi nego što vi vidite samog sebe. Ona zna koliki ste čovjek i koliko vrijedite. Dat će sve od sebe da iz vas izvuče ono najbolje. Kao majka će biti stroga, ali pravedna. Sve što traži od vas je da pokažate karakter i istrajnost, a ona će vam rado pokazati kako, svojim primjerom.

Izvor Radiosarajevo.ba

 


%d blogeri kao ovaj: