Duhovne novogodišnje tajne Reviewed by admin on . Duhovne novogodišnje tajne predstavljaju postupke kojima možete od sebe otpustiti sve negativnosti koje su Vas zadesile tijekom godine i aktivirati nove, poziti Duhovne novogodišnje tajne predstavljaju postupke kojima možete od sebe otpustiti sve negativnosti koje su Vas zadesile tijekom godine i aktivirati nove, poziti Rating: 0
You Are Here: Home » Eventi » SANDRA DRINČIĆ » Duhovne novogodišnje tajne

Duhovne novogodišnje tajne

Duhovne novogodišnje tajne predstavljaju postupke kojima možete od sebe otpustiti sve negativnosti koje su Vas zadesile tijekom godine i aktivirati nove, pozitivne prilike, kako bi iste kročile u Vaš život, u narednoj godini.

1. Papirić „piši-briši“

Zapisivanjem negativnosti koje su Vas zadesile tijekom godine, potvrđujete sebi da ste istih svjesni i da od njih više ne strahujete. Samim činom pisanja, razgovarate s podsviješću, a sistemom uništavanja papira otpuštate te negativnosti od sebe.

Dokumentirajući osjećaje u vidu pisanja, postajete manje poistovjećeni s njima. Pisanjem se podsvijest odvaja od negativnih zapisa i čiste se negativne emocije.

Možete pisati na:
* komadu papira koji ćete potom zapaliti
* toalet papiru koji ćete, zatim, pustiti niz wc školjku
* listu drva, da biste isti, naposljetku, pustili u rijeku, kako bi energija vode mogla odnijeti sve negativnosti.

Zapišite sve ono što želite otpustiti od sebe, ali strpljivo, zapisujući jednu po jednu negativnost. Zamolite energije Univerzuma da Vam daju snagu da budete pozitivni tijekom naredne godine i da Vas tijekom nje ne „posjećuju“ negativnosti.

2. Kutija želja
Odaberite kutiju koja Vam se najviše sviđa. U odabranu kutiju postavite sve ono što simbolično predstavlja Vaše želje za narednu godinu (malo srce za ljubav, 3D auto koji želite kupiti, novčić, sliku nekretnine koju želite da imate, te i ostale vizuelne prikaze Vaših želja). Kutiju postavite unutar Vaše spavaće sobe. Dan nakon dočeka, istu otvorite i potvrdite sebi da u život pozivate sve energije koje su potrebne za ostvarenje Vaših želja. Što će i na koji način biti realizirano, ovisi od toga što je najbolje po Vas, što vam je u kojem trenutku predodređeno, a to samo Univerzum zna. Blagoslovite, zatvorite i kutiju vratite na policu u Vašoj spavaćoj sobi. Vaša kutija želja je Vaša privatna stvar i nitko je ne treba dirati.

3. Bilježnica želja
Zapisivanjem Vaših želja, misli i ciljeva, aktivirate moć podsvijesti. Vizuelnim prikazom (slikom koja prikazuje željeni cilj) uvećavate mogućnost realizacije. Pišite, lijepite sličice, stvarajte vizuelni prikaz zacrtanih ciljeva.

Vašu bilježnicu želja čuvajte samo za sebe. Tajna kaže da i kada se realizira zamišljeno, isto ne treba drugima otkrivati, niti pokazivati.

Radite na svim svojim željama. Pretvarajte ih u ciljeve. Napravite plan za realizaciju svakog od njih. Vjerujte! Neka ovo bude Vaša najbolja godina.

Leave a Comment