Vrijeme je da date povjerenje proširenoj stvarnosti koja je u vama Reviewed by admin on . Čovjek je u stanju percipirati ne-fizikalnu realnost s jednako tako ne-fizikalnim senzorima. Poznati su nebrojeni slučajevi kod životinja, kad osjete opasnost i Čovjek je u stanju percipirati ne-fizikalnu realnost s jednako tako ne-fizikalnim senzorima. Poznati su nebrojeni slučajevi kod životinja, kad osjete opasnost i Rating: 0
You Are Here: Home » Eventi » Ho'oponopono » Vrijeme je da date povjerenje proširenoj stvarnosti koja je u vama

Vrijeme je da date povjerenje proširenoj stvarnosti koja je u vama

Čovjek je u stanju percipirati ne-fizikalnu realnost s jednako tako ne-fizikalnim senzorima. Poznati su nebrojeni slučajevi kod životinja, kad osjete opasnost i potom reagiraju su skladu s tim. To je zato što je svaka informacija u univerzumu prvo ne-fizička, ona je energetski val ili impuls koji putuje ispred fizičke manifestacije. To putovanje se opet odvija u energiji pa je stvarnost kompleksna mreža energetskih senzora koju smo mi u stanju percipirati, baš kao i životinje i sav drugi živi svijet.
To onda izgleda kao u poznatom američkom filmu “Matrix” u sceni kada je glavni junak Neo odjednom shvatio prirodu realnosti u kojoj se nalazi i dobio uvid u njezin stvarni izgled. Ovaj se sastojao od beskrajnog niza informacija u formi energije koje su tvorili Matricu, računalno stvoren svijet od strane umjetne inteligencije.

Univerzum je jednako takav tip stvarnosti: beskrajni niz energetskih vlakana koji u sebi prenose informaciju, a stvorene su od Izvorne inteligencije, što god da to nama sada značilo ovdje. Problem je što smo mi sve prepustili fizičkim osjetilima i opažajima, pa nam je kao posljedica toga najveći problem povjerenje. Kao da potpuno vjerujemo, primjerice, samo svojoj spavaćoj sobi i osjećamo se sigurnim jer tobože sve znamo o tom prostoru, ne može biti nikakvih iznenađenja! Ostalim prostorijama ne vjerujemo. To je zato što prihvaćamo ustrojstvo sobe svojim primarnim čulima i izgradili smo o njoj neko mišljenje kojemu zatim duboko vjerujemo. Iz tog razloga možemo sasvim pouzdano reći da je ta soba u nama, ona je naša percepcija tog prostora, naš opis, osjećaj, sjećanje i podaci o njoj.

Ako istovremeno podrhtava tlo nedaleko od nas, a fizička čula to još nisu osjetila, mi ćemo i dalje spokojno uživati u tom povjerenju unutar sobe, možda čitati knjigu ili drijemati. Za to vrijeme, ptice, psi, mačke, sve životinje panično bježe odatle jer osjećaju da se nešto loše događa.

Što to znači? Pa znači da je ta proširena stvarnost koju životinje osjećaju također u njima i oni su joj dali povjerenje.

-Nenad Ljubić

Ljubav u knjizi