Inspiracija – pisano slovo Ljubavi Reviewed by admin on . Inspiracija je nastala od latinske riječi inspiratio; in + spiritus, što znači iz Duše, iz Duha. Što to u stvari znači? Znači da ona dolazi iznutra, jednako kao Inspiracija je nastala od latinske riječi inspiratio; in + spiritus, što znači iz Duše, iz Duha. Što to u stvari znači? Znači da ona dolazi iznutra, jednako kao Rating: 0
You Are Here: Home » Kolumne » Kolumna Nenada Ljubića » Inspiracija – pisano slovo Ljubavi

Inspiracija – pisano slovo Ljubavi

ins

Inspiracija je nastala od latinske riječi inspiratio; in + spiritus, što znači iz Duše, iz Duha. Što to u stvari znači? Znači da ona dolazi iznutra, jednako kao i Ljubav. Inspiracija je pisano slovo Ljubavi, njezine upute, kao neki korisnički opis koji nam s vremena na vrijeme govori kako da volimo, kako da putujemo i stvaramo te kako da izražavamo svoju zaljubljenost.

Tako su inspiracija i Ljubav lice i naličje jedne iste kovanice – Božanske svijesti. I koju god stranu da okrenuli, na njoj će uvijek biti neka lijepa slika kojom se možemo izraziti, koju možemo živjeti, s kojom možemo stvarati. Oni su kao rukavica: unutarnji dio je Ljubav, vanjski inspiracija, a kad je izvrnemo, opet su jedno te isto!

Inspiracija je zapravo Ljubav na djelu. To je protok Duha kroz materiju, kroz sve naše atome, molekule i tjelesne stanice. Naš posao je biti vozilo, kanal ili transformator Ljubavi na Zemlji, a to činimo kada djelujemo kroz inspiraciju.

-Nenad Ljubić

Citat iz knjige “Ljubav u knjizi”

Svidio ti se članak?
Podijeli ga s prijateljima!

%d bloggers like this: