Doreen Virtue: Ovaj tjedan imamo moć ostvariti želje Reviewed by admin on . . Zbog trenutačnog velikog intenziteta događaja, Doreen Virtue za ovaj je tjedan svoje anđeoske prognoze poželjela uzemljujuću energiju vila – "anđela čuvara kr . Zbog trenutačnog velikog intenziteta događaja, Doreen Virtue za ovaj je tjedan svoje anđeoske prognoze poželjela uzemljujuću energiju vila – "anđela čuvara kr Rating: 0
You Are Here: Home » Iscjeljivanje » ANĐELI » Doreen Virtue: Ovaj tjedan imamo moć ostvariti želje

Doreen Virtue: Ovaj tjedan imamo moć ostvariti želje

doreen-new-12.

Zbog trenutačnog velikog intenziteta događaja, Doreen Virtue za ovaj je tjedan svoje anđeoske prognoze poželjela uzemljujuću energiju vila – “anđela čuvara kraljevstva prirode” – te se poslužila kartama Čarobne poruke vila. Evo što nam poručuju vile…
Pripreme za retrogradni Merkur

Ovaj tjedan obilježava i pun Mjesec te je to i tjedan “predretrogradne” Merkurove faze: budući da će Merkur biti retrogradan od 19. prosinca do 8. siječnja, obuhvatit će blagdansku sezonu. “No tako je bilo i lani, pa znamo da to možemo preživjeti”, uvjerava Doreen.

“Nemojte se bojati toga, to samo znači da morate biti pojačano budni. Kad komunicirate, budite sigurni da vas osoba razumije jer su vrlo moguća pogrešna tumačenja.” Merkur je planet komunikacije, putovanja, elektroničkih uređaja, stoga pazite na ta područja, napravite rezervni plan i budite fleksibilni. A eventualne probleme i zastoje primite s dozom smisla za humor jer svi smo u tome, nemojte to doživljavati osobno, savjetuje.

Pronalaženje svog plemena

O početku tjedna ovaj put govore dvije karte: Izrazite svoju individualnost – uz ovotjedni puni Mjesec, to je poruka da otpustite bilo kakve strahove da se nećete sviđati ljudima, da vas neće prihvatiti takve kakvi ste, da se ne uklapate u društvo. To je poruka da nađete “svoje pleme”, ljude koji su na istoj valnoj duljini, koji imaju spiritualna uvjerenja kao vi, slične interese, hobije, ljude koji će katkada povući vas (umjesto da ste u nekom odnosu uvijek vi ti koji dajete), ljude koji su pažljivi… ljude uz koje ćete se osjećati dobro, koji će vam podići raspoloženje umjesto da se nakon druženja s njima osjećate iscijeđeno.

Druga karta za početak tjedna je – Vježbajte. “Kako će vaše tijelo postajati jače, i vi ćete se osjećati snažnijima na svaki način”, kaže Doreen. Usto – osobito u vrijeme punog Mjeseca – tako ćete otpustiti negativnu energiju uzrokovanu stresom, ali i nadoknaditi energiju koju vam crpe zahtjevni ljudi, oni koji u vama vide nepresušan izvor energije koja njima nedostaje. Ako niste skloni vježbanju, pomoći se i šetnja prirodom, osobito za sunčana vremena.

Imate mnogo moći, zapamtite

Imate moć – poruka je za sredinu tjedna. Iskoristite svoje sposobnosti da riješite problematičnu situaciju, vi to možete učiniti, imate moć i snagu potrebnu za to. To znači i da imate moć ostvariti svoje želje, manifestirati ono što želite. O kraju tjedna govori karta Promjene u prehrani, koja poručuje: “Poboljšajte svoju prehranu i poboljšat će vam se život.” Vježbanje i poboljšavanje prehrane obično imaju veze s novogodišnjim odlukama i čvrstim obećanjem da ćemo sljedeće godine živjeti zdravije – no zašto bismo čekali sljedeću godinu kada to možemo početi upravo sad?

Da, teško je sad, usred sezone blagdana i svih zabava s gomilom hrane, no moguće je i počastiti se, uživati u hrani, a jesti zdravo. Isto tako, i usred blagdana moguće je odvojiti nešto vremena za vježbanje, a da ga ostane sasvim dovoljno i za izlaske i zabave. “Imate mnogo moći, zapamtite”, ističe Doreen dajući poticaj za zdrave blagdane kao uvod u usvajanje i zadržavanje zdravih navika sljedeće godine.

 

Patricia Lucija Tomasović

sensaklub.hr

Svidio ti se članak?
Podijeli ga s prijateljima!