Sensa vas poziva na jedinstveni seminar zdravstvenog ćigonga: Da Wu-Veliki ples Reviewed by admin on . Seminar zdravstvenog ćigonga "Da Wu-Veliki ples" održaće se u subotu 19. i u nedelju 20. novembra 2016. godine, u vremenu od 9 do 12 h i od 14 do 17h oba dana. Seminar zdravstvenog ćigonga "Da Wu-Veliki ples" održaće se u subotu 19. i u nedelju 20. novembra 2016. godine, u vremenu od 9 do 12 h i od 14 do 17h oba dana. Rating: 0

Sensa vas poziva na jedinstveni seminar zdravstvenog ćigonga: Da Wu-Veliki ples

sensa_vas_poziva_na_jedinstveni_seminar_zdravstvenog_cigonga_da_wu_veliki_ples

Seminar zdravstvenog ćigonga “Da Wu-Veliki ples” održaće se u subotu 19. i u nedelju 20. novembra 2016. godine, u vremenu od 9 do 12 h i od 14 do 17h oba dana.

Seminar će voditi četvoročlana delegacija Kineske asocijacije zdravstvenog ćigonga: dr Cui Jongšeng, Prof. Lei Bin, dr Wei Shengmin, dr Liu Xiaolei – doktori nauka, profesori i vrhunski majstori ćigonga i tradicionalnog kineskog sporta i realizovaće se u saradnji sa Ćigong Savezom Srbije.

Zdravstveni ćigong Da Wu-Veliki ples predstavlja jedan od prvih oblika daojin vežbi za poboljšanje i očuvanje zdravlja. Prema legendi, ljudima u centralnom delu Kine su oticali zglobovi i imali su lošu cirkulaciju zbog vlažnog vremena. Vladar tog dela je, nakon dosta posmatranja i razmišljanja, predložio ljudima da se više kreću i da, kroz neku vrstu šamanskih stilizovanih pokreta, pokrenu životnu energiju i podstaknu cirkulaciju. Tako je nastao “Da Wu – veliki ples”.

Seminar će se održati u subotu 19. i nedelju 20. novembra 2016. godine, u vremenu od 9 do 12h i od 14 do 17h oba dana.

Dodatne infomacije o kotizaciji i prijave putem e-maila info@qigong.rs (ime, prezime, kontakt telefon, mail). Nakon prijave, dobićete uputstvo za uplatu.

Prijava je validna nakon uplate, broj mesta je ograničen.

sensa_vas_poziva_na_jedinstveni_seminar_zdravstvenog_cigonga_da_wu_veliki_ples 1

%d bloggers like this: