Sai baba: Razvod Reviewed by admin on . . Zbog potpunosti moram reći da i veze koje nastaju u braku mogu biti problematične. Sve dok bračni par živi svoju seksualnost te će veze postojati. Zbog toga s . Zbog potpunosti moram reći da i veze koje nastaju u braku mogu biti problematične. Sve dok bračni par živi svoju seksualnost te će veze postojati. Zbog toga s Rating: 0

Sai baba: Razvod

razvod.

Zbog potpunosti moram reći da i veze koje nastaju u braku mogu biti problematične. Sve dok bračni par živi svoju seksualnost te će veze postojati.

Zbog toga savjetujem bračnim parovima da bi nakon šezdesete godine, najkasnije nakon šezdeset pete godine života trebali živjeti suzdržavajući se od seksualnih odnosa. Samo tako mogu razriješiti te vezanosti i time se otvoriti za druge vrste energija.


No da se vratimo na temu rastave. Ako se npr. žena želi rastati od muža, ona bi obavezno trebala potpuno obnoviti svoje donje rublje. Ako to ne učini, može godinama ostati vezana.
Također ni madrace, pokrivače i posteljno rublje ne bi nakon rastave smio upotrebljavati ni jedan od partnera. U vezi s tim stvarima izmijenjeno je toliko intimnosti da su one još jako nabijene zajedničkom energijom.%d bloggers like this: