RESTART NA PUT BALANSA Reviewed by admin on . . Ovo je fantastičan naslov i tema koja opisuje moj život sada kroz proživljeno iskustvo bliske smrti odnosno psihološke drame koja se događala kroz četiri godi . Ovo je fantastičan naslov i tema koja opisuje moj život sada kroz proživljeno iskustvo bliske smrti odnosno psihološke drame koja se događala kroz četiri godi Rating: 0

RESTART NA PUT BALANSA

meditacija-1.

Ovo je fantastičan naslov i tema koja opisuje moj život sada kroz proživljeno iskustvo bliske smrti odnosno psihološke drame koja se događala kroz četiri godine počevši od 01.03.2012.

Odbacivši sva pitanja osim: „Tko sam to JA?“, postoji samo jedan odgovor koji glasi:
„JA JESAM bezuvjetna ljubav koja se očituje kroz fizičko biće na planeti Zemlja i to biće je
na Zemlju stiglo da iskusi svu radost i ljepotu življenja kako bi služilo sebi i drugima, a za
dobrobit svih nas.“


Ne znam druge učiti kako će živjeti svoj život, ali volim kad dotaknem nečiju istinu svojim primjerom i djelom. Iz tog razloga sam napisala drugu knjigu PUT DO BALANSA kako bi
mnoge inspirirala istinom koju sam ja doživjela. Volim reći da sam ovdje na misiji koju dijelim, a ta je da smo MNOGO VIŠE OD ONOG ŠTO MISLIMO DA JESMO.

Netko tko preživi iskustvo bliske smrti nije vidovit niti netko poseban. Jedina razlika između Vas i mene je što sam ja u potpunosti svjesna sebe, a Vi to još niste. Svi mislimo da sebe poznajemo. Da, poznajemo samo ono što vidimo. Iznutra se uopće ne poznajemo jer nemamo
namjeru evoluirati u svojoj svijesti. Preživjela sam blaži moždani udar i u trenutku izgubila moć govora i nisam osjećala ruke i noge. U bolnicu su me odveli u kolicima. Vršili su pretrage sa čuđenjem jer ja prema njihovom mišljenju nisam trebala preživjeti. Jedva sam čekala doći kući i biti u svojoj tišini. Navedenim trenutkom počinje moj novi život. Ovo je primjer koji govori da se ne mora umrijeti da bi se živjelo već treba preuzeti odgovornost za svoj život i živjeti ga u cijelosti. Svi to zaslužujemo. Nakon iskustva bliske smrti vraćam se unazad u svoj prethodni život i nižu se spoznaje u kojima jasno vidim događaje i dobivam odgovore na pitanja KAKO i ZAŠTO.

RESTART je pokrenuo lavinu laži od kojih sam kreirala prethodni život gdje sam bila sve osim onog što uistinu jesam. Bila sam naučena da treba sve zadovoljiti, a sebe staviti na posljednje mjesto. Takvim postupcima ostajemo sa „ispuhanim“ osjećajima bez volje za život i za to „malo“ jer smo izgubili redoslijed uvidjevši da sve što radimo nema nikakav smisao.

Pitanja koja si tada postavljamo su: „Gdje sam JA u svemu tome? Zašto me nitko ne poštuje?“

Istraživanjem kroz povezanost i jedinstvo sa Bogom spoznala sam istinu da me nitko ne može poštivati ako prvo ja sebe ne poštujem. Odlazila sam dublje u sebe i istraživala odakle dolazi to poštivanje. Dakle, dolazi kroz LJUBAV. Ljubav je jedino čisto i najiskrenije mjesto. Sve drugo su samo opravdanja i izgovori koji dolaze iz pravca straha jer nemamo hrabrosti da se odvojimo od takve iluzije. Uslijedile su velike promjene u smislu istine i mnogi ljudi iz prethodnog života su jednostavno nestali jer istina je da ih nikada nisam ni trebala. Mnogi kažu da je čovjek koji sebe postavi na prvo mjesto sebičan. Međutim, takva prosudba je rezultat nerazumijevanja sebe jer stalno težimo nečemu kako bi se zadovoljili i želja da nam bude dobro je pozitivna osobina. Ako smo mi dobro i drugima će biti dobro. Dakle, kad Vam netko kaže da ste sebični, shvatite to kao kompliment.

Drugo sjedinjenje s Bogom dogodilo se dvije godine poslije, na Blagdan uznesenja Marije Djevice u crkvi Gospe Van Grada u Šibeniku. Tresla sam se poput potresa, a iz mene je potekla rijeka suza. Osjećala sam zahvalnost,a nisam bila u stanju progovoriti niti jednu riječ. Vidjela sam obrise Gospe i moju djecu kraj nje. Znala sam da je to najviše stanje svijesti koje ljudsko biće može doživjeti, a to su ljubav, vjera i istina. U potpunosti sam bila svjesna svoje prirode i istine. Spoznala sam da bez obzira kako gledali čovjek uvijek teži duhovnom skladu i balansu, ali mnogi su razmišljanja da svako djelovanje Univerzuma nadilazi umne sposobnosti ljudskog bića koje isključuje dušu i zato se ne okreću sebi. Ja sam svjedok drugačije istine. Jedini prirodni i najmoćniji alat je MEDITACIJA.

Kroz tri osnovna čimbenika procesa RESTARTA, a to su ISTRAŽIVANJE, PROMATRANJE I RAZUMIJEVANJE kao i kroz duboko vođene meditacije osjećala sam da moje 100% JA zauzima pravo mjesto u Univerzumu. Osjećala sam lakoću bivanja, a promjene su se događale kroz naredne dvije i pol godine. Nisam marila za promjene i bila sam nezainteresirana, a otvorena da prihvatim velike promjene koje su uslijedile.

Danas te vodjene meditacije uspješno pomažu svima koji žele evoluirati u svojoj svijesti i osjetiti duhovnu transformaciju.
ŽIVOT JE PUTOVANJE, A NE ZADATAK.
Ako ovo razumijete, Vi ste na predivnom putu do balansa.

❤ Nikolina Savic%d bloggers like this: