Promocija knjige Nenada Ljubića: Zagreb, 18.11. u Knjižnici B.Ogrizovića Reviewed by admin on . Ima li većeg izazova od istraživanja svijesti i pomicanja granica znanja o sebi? Zaista, ne može biti ništa veće! Kuda god krenuli, uvijek je takvo putovanje po Ima li većeg izazova od istraživanja svijesti i pomicanja granica znanja o sebi? Zaista, ne može biti ništa veće! Kuda god krenuli, uvijek je takvo putovanje po Rating: 0
You Are Here: Home » Događanja » Promocija knjige Nenada Ljubića: Zagreb, 18.11. u Knjižnici B.Ogrizovića

Promocija knjige Nenada Ljubića: Zagreb, 18.11. u Knjižnici B.Ogrizovića

neno

Ima li većeg izazova od istraživanja svijesti i pomicanja granica znanja o sebi? Zaista, ne može biti ništa veće! Kuda god krenuli, uvijek je takvo putovanje potraga za posljednjim utočištem sumnje. To je misija vječitog čišćenja sve dok i zadnji kutak straha ne bude osviješten.

Traganje je predanost pogonjena znatiželjom. Ono je i hrabrost da se izvučemo iz učmalosti, rutine i zaglavljenosti u nemoć. To je jednako čudna misija kao da bi mrak tragao za svjetiljkom i u njoj prebirao po otporu koji ga sprječava da se rasprši. A opet, sve je to smisleno klupko istih niti i porijekla, kao i onaj koji ga je spleo.

Svijest je poljubac Ljubavi, ništa drugo! Kao što uzbuđeno oči zatvaramo pred poljupcem s divnom djevom, s jednakom strašću ćemo se predati i kad nas svijest dotakne po usnicama. Tako Ljubav s vremenom postane prostor u kojemu se svijest odvija. To je onda Ljubavlju zaokupirana stvarnost.

Usput, sigurno ćemo naići na poneki kamen, orkanski vjetar ili velike valove. Ali, svijest je i znanje da je sidro tragača uvijek u Ljubav uronjeno! To je onda Povjerenje – ono kad duboko osjećamo da je Utočište uvijek središtu oluje.

Ako pomnije promotrimo, učinit će nam se kao da je Ljubav žrtvovala svoju cjelinu kako bi nam dala iskustvo vjetrova života samo da bismo žudili za ponovnim sjedinjenjem s njom. Osjećat ćemo njezin zagrljaj, i na neki misteriozan, neobjašnjiv način, znat ćemo da je tu. To je sada Mir, ta slutnja, a opet, činjenica sigurna poput jutarnjeg sunca. Mir nije tek zrno pijeska što leži na vreloj pustinjskoj dini! Ne, Mir je zrno što leti s vjetrovima i zna da je beskrajna ta igra što ju Ljubav stvara. Mir je u vjetru i svemu što oluja nosi. Mir je sve to!

Knjiga “Ljubav u knjizi” autora Nenada Ljubića govori o Ljubavi kao prapočetku svijesti i sve pretpostavlja njoj. To je kao neki tajni začin koji svako jelo učini savršenim. Ova knjiga traga za sastojcima tog začina unutar nas jer tu je sve što nam treba da bi spokojno živjeli i koračali u svojim misijama ovdje na zemlji.

Tekstovi Nenada Ljubića istinska su poslastica za sve osobe na duhovnom putu. Do sada je nekoliko desetaka tisuća pratitelja uživalo u njegovim tekstovima na društvenim mrežama,  a sada imamo priliku čuti Nenada Ljubića i osobno te upiti vibraciju Čiste Bezuvjetne Ljubavi o kojoj s toliko razumijevanja piše.

Nakon predstavljanja u Splitu, koje je održano pred prepunim auditorijem, “Ljubav u knjizi” dolazi u Zagreb.

Predstavljanje knjige održat će se u petak, 18.11.2016. s početkom u 19.30 sati, u Knjižnici i čitaonici Bogdana Ogrizovića, Preradovićeva 5, u Zagrebu.

Čekamo vas!