Kako značajno povećati šanse procesima samoisceljenja u slučaju dijagnoze kancera Reviewed by admin on . . Dijagnoza ovakve vrste je pokazatelj alarmantong stanja da dalje ne možemo ići putem kojim idemo i na način na koji idemo, kao i potrebe za značajnim izmenama . Dijagnoza ovakve vrste je pokazatelj alarmantong stanja da dalje ne možemo ići putem kojim idemo i na način na koji idemo, kao i potrebe za značajnim izmenama Rating: 0
You Are Here: Home » Eventi » Jasmina Kovačev » Kako značajno povećati šanse procesima samoisceljenja u slučaju dijagnoze kancera

Kako značajno povećati šanse procesima samoisceljenja u slučaju dijagnoze kancera

Jasmina-Kovačev-EFT-blokade-tapkanje.

Dijagnoza ovakve vrste je pokazatelj alarmantong stanja da dalje ne možemo ići putem kojim idemo i na način na koji idemo, kao i potrebe za značajnim izmenama prvenstveno u sebi. Svi mi smo rođenjem dobili sposobnosti samoisceljenja i ako se ono ne dešava, postoje razlozi za to.
Evo nekih od osnovnih saveta kako u slučaju dijagnoze povećati šanse aktivaciji procesima samoisceljenja


• Rešite svoje strahove i brige zbog dijagnoze. Brigom ništa ne rešavate, samo možete pogoršati stanje.
• Rešavajte vašu specifičnu liniju osetljivosti koja je dovela do manifestovanja tog tipa raka, dok ne postanete neprepoznatljiv domaćin.
• Minimizirajte izlaganje bilo kojim stresnim situacijama
• Ako se ipak dešava, što pre isprocesujte sve što vas stresira
• Korigujte ishranu u pravcu prirodne, što manje procesovane i njutritivno koncentrovane hrane.
• Izbacite iz ishrane namirnice koje su pune pesticida i aditiva. Hranite se što sličnije našim precima.
• Ako oni koji vas leče ne veruju u vaše isceljenje, dajte im „otkaz“, neka vas leči onaj ko može da veruje u vaše isceljenje. Nema neisceljivih bolesti, samo neisceljivih pojedinaca.
• Reči mogu lečiti, a mogu i ubiti. Ako vam je izrečena „smrtna presuda“, što pre isprocesovati emocije tog doživljaja.
• Ne tražite prognozu. Lekari nemaju kristalnu kuglu. Umesto toga, verujte 100% u svoje isceljenje. Ovde razlikujte želju i verovanje. Razlika je značajna.
• Ne istražujte internet i tekstove na temu raka. Vaš um nakon dijagnoze posebno zapaža sve negativne informacije na temu raka i nije vam potrebno pridodavanje negativnih značenja, a time i smanjenje vere u sopstveno isceljenje.
• Pažljivo izaberite osobu koja će vam biti glavna podrška. Potrebno je da se razumete, posebno u smislu vašeg plana pokretanja procesa samoisceljenja, kao i zaštite od novih negativnih značenja koje um može da pridoda.
• Priključite se nekoj od naših edukacija i radionica kako bi rešili mnoge emotivne i mentalne terete i postali što pre neprepoznatljiv domaćin. Ovo je sugestija ne samo dijagnostikovanim nego je svima odličan put prevenciji.
• Naučite veštine nošenja sa ovakvom dijagnozom – učimo ih u okviru programa „Imam kancer. Biram život!“

Transformacione radionice „Imam kancer. Biram život!“ su upravo namenjene povećanju šanse procesima samoisceljenju bilo da se radi o dijagnostikovanom, nekom ko je već u remisiji ili je podrška nekom ko je oboleo. Ako ste u nekoj od tih kategorija, više informacija se nalazi na linku
Ove jeseni program „Biram život!“ se održava u Beogradu od 11-13.11. 2016. program je izvod najznačajnijih delova ritrita koji Jasmina Kovačev redovno drži na Novom Zelandu.
Program vodi Jasmina Kovačev, Master trener META-Zdravlja, Master trener EFTa, višestruki praktičar…
Autorka je knjige „Preobrazite svoje slabosti u snagu” i kreator serije edukacija „Okrugla Duga“, kreator programa “Biram život”, osnivač Studija za Vrhunska dostignuća. Više o edukacijama studija na: www.TehnikaEmocionalneSlobode.com
Prijave na telefon (381) 63 1608 116 ili onlineLeave a Comment