Zašto je važno pažljvo i pametno odabrati iscjelitelja Reviewed by admin on . . “Iscjeljenje se mora odvijati od strane osobe koja je sebe već iscijelila. Inače se događa da se ta osoba iscjeljuje kroz vas, zapravo ne radi na vama, nego n . “Iscjeljenje se mora odvijati od strane osobe koja je sebe već iscijelila. Inače se događa da se ta osoba iscjeljuje kroz vas, zapravo ne radi na vama, nego n Rating: 0

Zašto je važno pažljvo i pametno odabrati iscjelitelja

ruketa.

“Iscjeljenje se mora odvijati od strane osobe koja je sebe već iscijelila. Inače se događa da se ta osoba iscjeljuje kroz vas, zapravo ne radi na vama, nego na sebi. Jednom sam razgovarao sa svojim prijateljem psihijatrom koji je prolazio kroz težak razvod braka. Rekao mi je da mora biti da svi u Los Angelesu prolaze kroz užasne rastave: “95 posto mojih pacijenata prolaze kroz težak razvod, baš kao i ja!”Odgovorio sam mu da 95 posto mojih klijenata ne prolaze kroz takvo nešto.


“Hoćeš reci da ja privlačim ljude koji prolaze kroz moj proces?”

“Da, naravno!”

Dakle, moramo biti sigurni da radimo sa iscjeliteljem koji je radio na sebi, iscijelio svoje traume i drame, inače će sve ono što oni vama savjetuju jednostavno biti projekcije njihovih vlastitih neiscijeljenih dijelova.”

Alberto Villoldo

nenadljubic.comLeave a Comment

%d bloggers like this: