Vježba koja će vas osloboditi: Otvorite šake i pustite ono što vam više ne treba Reviewed by admin on .   Kad vam se nakupi u životu... Zamislite na trenutak da u svakom dlanu držite pregršt zamjeranja u obliku ljutnje, bijesa, osude, straha. Zamislite to kao neug   Kad vam se nakupi u životu... Zamislite na trenutak da u svakom dlanu držite pregršt zamjeranja u obliku ljutnje, bijesa, osude, straha. Zamislite to kao neug Rating: 0

Vježba koja će vas osloboditi: Otvorite šake i pustite ono što vam više ne treba

 ruke

Kad vam se nakupi u životu…

Zamislite na trenutak da u svakom dlanu držite pregršt zamjeranja u obliku ljutnje, bijesa, osude, straha. Zamislite to kao neugodnu, tamnu, odbojnu masu. Kako ne biste izgubili taj dragocjen sadržaj, stisnite obje šake, najjače što možete – sve do granice bola, i obratite istovremeno pažnju dokle seže taj grč – do lakta, ramena ili čak dalje? Možete li duboko udahnuti punim plućima?

Potom otvorite šaku i zamislite kako sve to curi iz dlanova i pada na pod. Protresite prste, istegnite ih i opustite. Snažno protrljajte dlanove da odstranite i zadnje mrvice. Kako je sad? Kakav je osjećaj udahnuti punim plućima?

 

Leave a Comment

%d blogeri kao ovaj: