POSTOJE LI I U VAŠEM ŽIVOTU emocionalno nedostupne osobe? Reviewed by admin on . . Svi mi zaslužujemo uzvraćenu ljubav, poštovanje i opuštenost u odnosima s voljenim osobama. Opuštenost u smislu da možemo biti svoji, da možemo vjerovati drug . Svi mi zaslužujemo uzvraćenu ljubav, poštovanje i opuštenost u odnosima s voljenim osobama. Opuštenost u smislu da možemo biti svoji, da možemo vjerovati drug Rating: 0

POSTOJE LI I U VAŠEM ŽIVOTU emocionalno nedostupne osobe?

nedostupna.

Svi mi zaslužujemo uzvraćenu ljubav, poštovanje i opuštenost u odnosima s voljenim osobama. Opuštenost u smislu da možemo biti svoji, da možemo vjerovati drugoj osobi i osloniti se na nju. No, ljudi vole zakomplicirati stvari misleći da će ostankom na distanci sačuvati svoje osjećaje i biti korak ispred onih koji to ne rade. Ni ne znaju koliko su u krivu. U nastavku možete pročitati karakteristike emocionalno nedostupnih osoba. Dobro razmislite želite li imati takve ljude u svom životu, ispunjavaju li vas, ili, pak, umaraju.

NEDOSTUPNOSTEmocionalno nedostupne osobe nedostupne su i na druge načine. Uglavnom se služe dopisivanjem, vrlo rijetko pozivima, uvijek su zauzeti i “puno toga im se trenutno događa u životu”. Nećete ih uspjeti dobiti kada vama odgovara, vidjet će poruku i neće odgovoriti, reći će da će vas nazvati, ali to se neće dogoditi.

SEBIČNOST


Uglavnom pričaju o sebi i svojim problemima. Uz njih često ironično pomislite: “Ja sam dobro, hvala na pitanju”. Svijet se vrti oko njih, sve osobe su tu zbog njih i njihovi problemi su najveći. Hm, da se zapitate kako ne shvaćaju da se vaš odnos temelji na jednostranoj komunikaciji.

KUKAVIČLUK


Kada vam dojade izgovori i lažne isprike te ih otvoreno upitate zašto se tako ponašaju, oni vam neće iskreno odgovoriti. Neće odgovoriti na takvu poruku, ili će naglo prekinuti poziv pod izlikom da nemaju vremena o tome razgovarati. Ili će promijeniti temu ako razgovarate uživo. To su osobe koje nisu dovoljno hrabre da bi objasnile svoje ponašanje, niti su svjesne da bi se trebale promijeniti.

RIJEČI, A NE DJELA


Govore vam da vas vole, da bi sve učinili za vas, a djelima to ne pokazuju. S njima se dogovorite za putovanje ili najobičniju kavu, a oni to odgode u posljednji trenutak, iako su sami bili pokretači dogovora. Ne vjerujete im više u potpunosti što govore. Jeste li sigurni da vam takvi odnosi trebaju u životu?

Iva MatićLeave a Comment

%d bloggers like this: