ONA vam ne da da odustanete od sebe Reviewed by admin on . . Što je "mudrost", svi bismo je drugačije definirali i svi ćemo reći da smo mudri, ali koliko smo mudri otkrit ćemo samo onda kad dodirnemo samo samo dno život . Što je "mudrost", svi bismo je drugačije definirali i svi ćemo reći da smo mudri, ali koliko smo mudri otkrit ćemo samo onda kad dodirnemo samo samo dno život Rating: 0

ONA vam ne da da odustanete od sebe

hvala.

Što je “mudrost”, svi bismo je drugačije definirali i svi ćemo reći da smo mudri, ali koliko smo mudri otkrit ćemo samo onda kad dodirnemo samo samo dno života i onda mu se iz inata nasmijemo, stisnemo zube i nađemo svjetlo na kraju tunela. Svjetlo koje se zove HVALA TI. Ta predivna riječ je način da se razbiju okviri, prevaziđu šabloni i da se iziđe izvan predjela nepotrebne patnje.


I onda vidite svjetlost života koja sija u očima, ali samo ako ste spremni za to i ako je pravo vrijeme, ali nije svako spreman da čuje ili ne želi da čuje glas svoje duše, nego radije biramo da živimo živote u okvirima, zaobilazeći znanje da je život prelijep i da se svaka patnja može okončati samo ako vjeruješ.

Istinsko uporište se ne pronalazi u prolaznim stvarima, nego u onome što je vječno, a vjera je vječna, vjera je reći “Hvala ti Bože i kad plačem, hvala ti Bože i kad se smijem, hvala ti i kad je tmuran dan jer znam da će opet ugrijati sunce”.

Povjerujete u tu čarobnu riječ Hvala ti i život Vam pokaže da sreće ima u izobilju. Jedna jedina riječ “HVALA” toliko moćna da Vam otvori vrata u svijet dobrobiti. Zahvalnost po meni znači priznanje, uz to predivno “HVALA” duša se razvija, oslobađamo se nametnutih ograničenja i otvaramo riznicu svog srca, a svatko od nas ima takvo blago, baš svatko. U toj riznici su osjećaji ljubavi, radosti i mira.

I sve dok ne otkrijemo zahvalnost, osjećat ćemo teret okolnosti i iz vida izgubiti ono što je oduvijek u nama, ono što se nalazi pred nama.

Zahvalnost je vjera, a vjera je moćna sila koja uklanja na svom putu sve prepreke.

Meni se posrećilo onda kad sam mislila da je život “borba” u toj borbi je ležao najveći blagoslov, u toj borbi sam oživjela svoju zahvalnost koja je spavala negdje duboko u meni.

Upoznajem svoju dušu kroz svako “hvala ti” i prepoznajem predivan dar.

Kroz svako “hvala ti” ponovo progledam ali ovaj put uočavam ljepotu duše a to premašuje sve ono što je “običnom” oku vidljivo. I kroz zahvalnost jednostavno spoznaš da nema većeg blagoslova od umijeti obratiti se svom srcu, nasmijati ga, a onda ti bude čast dotaknuti tuđe srce i nasmijati ga.

Kroz zahvalnost sam dobila i dobivam mnoge odgovore na životna pitanja, kroz zahvalnost sam zaronila u predivne dubine duhovnosti i otkrivam novi život.

Zahvalnost je postala moje životno uvjerenje, ojačala je moju dušu, jer zahvalnost ne dopušta da odustanete od sebe. Kroz zahvalnost usitinu sam povjerovala u ono “samo je nebo granica”, jer sam to osjetila na vlastitoj koži. Uz tu čarobnu riječ “HVALA” svakim danom postajem svjesnija kakve sve čudesne putove nalazi duša, nalazi Bog, kad dopustiš da te vodi….

Posrećilo mi se u pravo vrijeme, Božje vrijeme….Bože, hvala ti….

Amra NahićLeave a Comment

%d bloggers like this: