Seminari Tesla metamorfoze u Zagrebu i Dubrovniku Reviewed by admin on . . TESLA METAMORFOZA privlači veliko zanimanje među znanstvenicima zato što klijenti prijavljuju izlječenja mnogih bolesti koje važe za neizlječive, kao što rak, . TESLA METAMORFOZA privlači veliko zanimanje među znanstvenicima zato što klijenti prijavljuju izlječenja mnogih bolesti koje važe za neizlječive, kao što rak, Rating: 0

Seminari Tesla metamorfoze u Zagrebu i Dubrovniku

anja.

TESLA METAMORFOZA privlači veliko zanimanje među znanstvenicima zato što klijenti prijavljuju izlječenja mnogih bolesti koje važe za neizlječive, kao što rak, SIDA, lupus, povrede kičme, sindrom kroničnog umora, pa čak i rekonstrukcija urođenih deformacija. Osim toga, izlječenja se događaju veoma brzo. U većini slučajeva, tri seanse je dovoljno. Ova nova metoda liječenja kreira kompleksnu metamorfozu ljudskog tijela tako što ga dovodi u savršen balans svjetlosti. Ona inicira rekonstrukciju originalnih 13 DNK lanaca čovjeka i dovodi u harmoniju frekvenciju DNK čovjeka s frekvencijom DNK planete Zemlje i Univerzuma.


Specifičnost ovog oblika liječenja je u tome što koristi Tesla valove energije koji, za razliku od Hercijanskih, postaju jači s udaljenošću. Ovi Tesla valovi se koriste direktno iz aktivnog etera (Polja), upravo onako kako je Nikola Tesla objašnjavao (ne koriste se nikakve mašine).

Teslini valovi imaju neki svoj kvant-nosilac i nisu samo kvantitativno različiti po frekvenciji nego i kvalitativno, po svojoj energetskoj strukturi i formi. Oni su dimenzionalno bogatija forma energetske vibracije“, rekao je Ing. Goran Marjanović, „koju mi u našem kvazirealnom prostoru kojeg opisujemo s tri prostorne i jednom vremenskom dimenzijom, možemo vidjeti samo kao njihovu sjenku, ili u obliku elektromagnetskih valova malo neobičnog načina širenja, ili u obliku longitudinalnih valova, ili pak u nekim gravitacijskim anomalijama. No, oni su ustvari sve to zajedno, ali mi nemamo zajednički naziv koji bi sve te aspekte objedinio”

 

 

Tesla valovi se koriste direktno iz aktivnog etera (Polja), upravo onako kako je Nikola Tesla objašnjavao (ne koriste se nikakve mašine). Snimci koje je napravio Dr. Prof. Ristovski kamerom za polikontrastnu interferentnu fotografiju (PIP) dokazuju da:

Tesla valovi postoje u prirodi (Snimak planine Rtanj u Srbiji za koju je otkriveno da je ustvari piramida). Ovaj snimak (desno) lijepo ilustrira Teslinu tvrdnju da postoji nepresušan izvor energije svuda oko nas i da bismo mogli da je koristimo čak i za pokretanje mašina.

– Tesla pojačivač s dodatnom navojnicom koji je Ing. Goran Marjanović konstruirao emitira Tesla valove. Tesla valovi se razlikuju od hercijanskih i pojačavaju se s udaljenošću. Zanimljiva je činjenica da ovi valovi ostaju još neko vrijeme u Polju nakon što je Tesla pojačivač s dodatnom navojnicom isključen (slika desno).
.

– Snimci PIP kamerom koji su napravljeni za vrijeme seminara Tesla metamorfoze nedvosmisleno dokazuju da su frekvencije energije koje se koriste u Tesla metamorfozi identične sa frekvencijama Tesla valova (slika desno). Dr. Prof. Ristovski tvrdi da se ni kod jedne druge metode alternativnog lječenja ne pojavljuje ova purpurna boja koja na snimcima određuje Tesla valove. Kod svih ostalih metoda liječenja (Reiki, Theta liječenja, Rekonekcije i drugih) na snimcima PIP kamerom prevladava zelena boja.

.

 

Otto Warburg, dobitnik Nobelove nagrade, objašnjava da je svaka stanica kao mala baterija i da Tesla kalem djeluje kao molekularni pojačivač. U ovom slučaju, snimci PIP Kamerom pokazuju da su frekvencije energije koje se pojavljuju u Polju za vrijeme seanse Tesla metamorfoze iste kao Tesla valovi koje emitira Tesla pojačivač s dodatnom navojnicom. To nas dovodi do zaključka da praktičari Tesla metamorfoze u procesu lječenja djeluju kao Tesla pojačivač s dodatnom navojnicom.

Tesla ljekovite frekvencije energije, svjetlosti i informacije pospješuju evoluciju svijesti, i evoluciju na svim nivoima; fizičkom, mentalnom, emotivnom i duhovnom. Značajne promjene se predviđaju u elektro-magnetnom polju naše planete Zemlje u ovom periodu. Evolucija ljudske svijesti je od presudnog značaja i važan preduslov za uspješan prolazak kroz ove promjene.

U auri gotovo svih studenata na snimcima PIP kamerom koji su načinjeni na seminarima Tesla metamorfoze dominira purpurna boja, ista boja koja na PIP snimcima označava Tesla valove. Purpurna boja nije uobičajena boja za auru čovjeka. Jedna studentkinja je godinu dana kasnije ponovo napravila snimku PIP kamerom i pokazalo se da je purpurna boja i dalje boja koja prevladava u njenoj auri i da je čak postala još intenzivnija.

U Vedi postoji meditacija za uzdizanje fekvencije svijesti. Počinje od bazične čakre koja je crvene boje, pa naviše preko glavnih čakri i završava se krunskom čakrom koja je purpurne boje. Samo jogini koji vode strogo asketski život i upražnjavaju svakodnevne duge meditacije, dospevaju do nivoa krunske čakre. Kada je ta čakra otvorena povezujemo se sa Izvorom životne energije. Fenomen purpurne boje u aurama gotovo svih studenata koji su pohađali seminare Tesla metamorfoze bi mogla da ukazuje na to da frekvencije Tesla valova uzdižu nivo naše svesti na frekvenciju krunske čakre.

Zelena boja koja prevladava na PIP snimcima svih ostalih metoda alternativnog liječenja (Reiki, Theta liječenje, Rekonekcija itd.) je prisutna i na snimcima seansi Tesla metamorfoze, pa i u aurama studenata. To je boja srčane čakre. Anja vjeruje da je to stoga što je Ljubav od ogromnog značaja za proces liječenja. Stoga na seminaru Tesla metamorfoze radi sa studentima vježbu koja im pomaže da zrače Ljubav.

Postoje tri aspekta TESLA METAMORFOZE: “Tesla metamorfoza zdravlja“, “Tesla komunikacija duše i “Tesla metamorfoza svjetlosnog tijela“. Razlika između njih je u namjeni i u postupku. Ljudi dolaze za “Tesla metamorfozu zdravlja“ onda kada imaju zdravstvene probleme. Mada se i kroz “Tesla metamorfozu svjetlosnog tijela“ unekoliko postiže i liječenje, ovaj postupak se prvenstveno koristi da pokrene evoluciju svijesti i evoluciju na svim nivoima: fizičkom, mentalnom, emocionalnom i duhovnom, i stoga je možda čak i značajniji od samog liječenja. “Tesla metamorfozu svjetlosnog tijela“ se radi jednom u životu i preporučuje se svakome, pa i ljudima koji su savršeno zdravi.

Nikola Tesla je rekao: “Onoga dana kada nauka počne da proučava ne fizičke fenomene, napravit će veći napredak u jednom desetljeću nego za sve vijekove svoga postojanja.” Bio je on mudrac koji je bio u stanju da ujedini nauku i metafiziku. Imao je natprirodna čula iskustva i pokušavao je da objasni čovječanstvu da postoje različite forme iste energije koje su nam na raspolaganju. Jedino treba da pronađemo kako da ih priključimo, a da pri tome ne remetimo zakone prirode. Upravo zbog toga se on suprostavljao korištenju atomske energije. Tesla je smatrao da je svako kršenje zakona kozmičkog prostora, ili magnetnog polja Zemlje – kršenje harmonije nasljeđa zakona prirode. Osim toga, on je smatrao da nedostatak etike u nauci ima za posljedicu negativan utjecaj na slobodnu volju ljudi, pa je stoga smatrao destruktivnom. Po Tesli, slobodna volja može da bude kreativna samo uz dobrotu, što podrazumijeva jasno shvaćanje i svjesno odabiranje onoga što je dobronamjerno. Smatrao je da bi ljudska vrsta koja živi na Zemlji morala da razumije sve oblike prirodnog usklađivanja s planetom – ili će je izgubiti.

Osnivač TESLA METAMORFOZE je Anja Petrović.

Seminari će se održati u Zagrebu i Dubrovniku, prijavite se OVDJE.

Svidio ti se članak?
Podijeli ga s prijateljima!

Leave a Comment

%d bloggers like this: