Seminar: Tajni jezik DUŠE – Poruke Višeg Sebstva Reviewed by admin on . NAPOMENA: Dvoje najsrećnijih polaznika seminara Tajni jezik DUŠE - Poruke Višeg Sebstva, dobiće ulaznicu za ekskluzivno predavanjeKrešimira Mišaka: Slobodan tok NAPOMENA: Dvoje najsrećnijih polaznika seminara Tajni jezik DUŠE - Poruke Višeg Sebstva, dobiće ulaznicu za ekskluzivno predavanjeKrešimira Mišaka: Slobodan tok Rating: 0

Seminar: Tajni jezik DUŠE – Poruke Višeg Sebstva

nina

NAPOMENA: Dvoje najsrećnijih polaznika seminara Tajni jezik DUŠE – Poruke Višeg Sebstva, dobiće ulaznicu za ekskluzivno predavanjeKrešimira Mišaka: Slobodan tok svesti!

Dobitnici će biti izvučeni slučajnim izborom iz grupe polaznika seminara.


VREME: >> NEDELJA <<  11. septembar, od 12 – 15h

ADRESA: Centar lepih umetnosti Guarnerius, Džordža Vašingtona 12

Ulaz: 900 din

INFO: 064/ 247 8494 ; 063/ 309 359

OBAVEZNE PRIJAVE SLANJEM EMAILA NA:prijava@beogradsebudi.com


Duša je naš kompas koji nas vodi i upućuje nas ka našem putu, našoj svrsi. Duša je suptilna i u današnje vreme često je ne čujemo, zaboravimo da je slušamo ili je jednostavno ne razumemo. Tada se nađemo zarobljeni u ciklusima stresnih i traumatičnih doživljaja. Ovo samo naša duša zove u pomoć.

Na ovoj radionici bićete u prilici da kroz praktičan rad i iskustveno kraće predavanje, osvestite i spoznate svoju, našu istinu, to da smo mi jedinstvene duše na ovoj planeti, koje su došle iskusiti život u celosti.

PROGRAM SEMINARA:

– Postepeno skidamo nepotrebne slojeve emocionalnih, umnih i fizičkih programa

– Razumevanje jezika duše

– Kako doći do našeg IZVORA

– Kako dopustiti duši da preuzme vođstvo

– Radićemo konkretne vežbe za oslobađanje koje se mogu posle primeniti u svakodnevnom životu

– Intenzivno vođene meditacije


VODITELJ SEMINARA:
Nikolina Savić (www.putdobalansa.com) je autor knjiga ŽIVOT S DUŠOM i PUT DO BALANSA. Svojom autentičnošću i posebno vođenim meditacijama vodi na duhovno putovanje unutrašnjeg sveta. Sve ovo Nina radi sa lakoćom jer je sve to iskusila i sama se izdigla na površinu, pa svoje samoostvarenje uspešno deli sa drugima.

SEMINARI I RADIONICE:
novasvest.com

Leave a Comment

%d bloggers like this: