Posljedice intenzivnih energija kojima smo izloženi i kako ih razriješiti Reviewed by admin on . . U zadnje vrijeme energije su bile toliko intezivne da su mnogi imali snažna otpuštanja fizička i emocionalna (ljudima su se događale teške situacije, intezivn . U zadnje vrijeme energije su bile toliko intezivne da su mnogi imali snažna otpuštanja fizička i emocionalna (ljudima su se događale teške situacije, intezivn Rating: 0

Posljedice intenzivnih energija kojima smo izloženi i kako ih razriješiti

san.

U zadnje vrijeme energije su bile toliko intezivne da su mnogi imali snažna otpuštanja fizička i emocionalna (ljudima su se događale teške situacije, intezivna bolna događanja, bilo kroz odnose s drugima, bilo kroz vlastiti unutarnji doživljaj, kao i razni neobjašnjivi bolovi u tijelu, upale, viroze, kronični umor, depresija, bezvoljnost… i sl. senzacije).

Bila sam zatrpana pozivima i pitanjima u inbox klijenata, s kojima inače radim i poznanika: zašto mi se ovo događa, otkud sad ovo a mislila sam da sam to davno riješila… i sl.


Odgovarala sam pojedinačno, a pokušat ću sad i ovim putem grupno, da objasnim, pa ako nekome pomogne, super…

Sve to što osjećate i doživljavate, sva ta prošlost u vidu emocija, strahova, briga, su u stvari sjećanja, programi i uvjerenja koja nosite odavno i koja možda čak i nisu vaša… nego tuđa, pokupili ste ih od roditelja, učitelja, predaka…iz kolektivne svijesti, (ma nije ni bitno otkuda)… i molim vas, ne bavite se još dodatno s tim (ne analizirajte, ne prosuđujte, ne radite teorije zavjere iz toga, ne davajte više pažnje tome nego što zaslužuje).

Radije pronađite način da sve to otpustite iz vašeg psiho-fizičkog sistema; bilo kroz intezivne vježbe disanja, meditaciju, yogu, bilo kroz davanje jasne namjere inteligenciji koja sve vodi : “neka se oslobodi i otpusti sve što nije moje, vraćam ovo odakle je došlo”, bilo kroz opraštanje i otpuštanje (oprostite najprije sebi što ste to privukli, a zatim i svima drugima…)
Svi ti podsvjesni programi i uvjerenja imaju puno slojeva, i nekada treba strpljivo korak po korak, sloj po sloj, sve dok ne dođemo do dubine i do samog uzroka, a kad dođeo do tog najdobljeg sloja stvari se otpetljaju u djeliću sekunde. Čim osvijestimo nešto, čim svjetlo svijesti obasja taj mrak, on sasvim prirodno i brzo nestaje.
A ako pak ne možete sami, pronađite stručnog terapeuta koji radi na oslobađanju od podsvjesnih programa i blokada koji se manifestiraju na tijelu (najbolji je cjelovit pristup kroz rad na tijelu, emocijama i duhu).

Ali samo da znate, unutar vas je vaš najveći učitelj, vaš najbolji iscjelitelj koji zna točno kako i šta vam treba. U vama je mudrost beskrajna koja sve može iscijeliti, promijeniti, osloboditi…samo je treba zna slušati…ili potaknuti 😉

Slušajte sebe, onog Sebe koji je negdje duboko, skriven ispod slojeva brige, straha i boli…slušajte svoje srce i svoju intuiciju…ona će vas dovesti do najboljeg terapeuta, iscjelitelja ili učitelja i dovesti na put koji je baš za vas određen…

Slušajte Sebe… u vama je svo znanje i sva mudrost.

-Ivana Bezina Shanti

Čarobni svijet pozitive

Svidio ti se članak?
Podijeli ga s prijateljima!

Leave a Comment

%d bloggers like this: