Poruka tvog Anđela opraštanja Reviewed by admin on . . "Ja sam tvoj anđeo opraštanja i jedan sam od tvojih osobnih anđela čuvara. Ja čuvam tvoju sposobnost  kretanja prema naprijed. Na  žalost, vrlo često sam potp . "Ja sam tvoj anđeo opraštanja i jedan sam od tvojih osobnih anđela čuvara. Ja čuvam tvoju sposobnost  kretanja prema naprijed. Na  žalost, vrlo često sam potp Rating: 0

Poruka tvog Anđela opraštanja

anđeo-opraštanja.

“Ja sam tvoj anđeo opraštanja i jedan sam od tvojih osobnih anđela čuvara. Ja čuvam tvoju sposobnost  kretanja prema naprijed. Na  žalost, vrlo često sam potpuno besposlen jer ne shvaćaš važnost praštanja i što ti ono donosi. Odabrao si ovaj svoj ljudski oblik života sa svim njegovim ograničenjima jer su ti potrebna da bi stekao iskustva za ispunjenje svrhe svoga života.
.

Još prije nego si uzeo ovaj oblik dogovorio si se s nekim dušama da ćete si omogućiti određena iskustva koja će vas oblikovati omogućujući vam spoznaju života. S nekima spoznaješ ljubav, prijateljstvo, privrženost, radost, sreću, a s drugima prijevaru, laž, bol, tugu, nesreću. Često puta oboje. Sveukupnost tih iskustava sačinjavaju tvoj život i nezaboravi da ni jedno nije samo sebi svrhom već je dio tvog rasta i sazrijevanja.
.
Sastavni dio „neugodnih“ iskustava jest i opraštanje.
Nakon što si povrijeđen, na bilo koji način, dolazi do ogorčenosti, zamjeranja, nepovjerenja, zaziranja i nakon što ta iskustva proživiš i spoznaš, trebaš ih otpustiti kao i ono što ih je prouzročilo.
 To možeš učiniti jedino praštanjem.
.
Oprosti osobi zbog koje si sve to proživio i još važnije, oprosti sebi što si se u takvoj situaciji uopće našao jer na nekoj razini tvog postojanja ona ti je bila potrebna.
Ne zaboravi da je ključ tvog duševnog mira u tvojim rukama.
.
Dok god nosiš sjećanja na teška iskustva iz prošlosti ne možeš s veseljem uživati u iskustvu sadašnjosti jer strah će biti jači od radoznalosti i nećeš se više nikada prepustiti životu.
Zato kada ne možeš oprostiti, zazovi me da svu tvoju povrijeđenost odnesem na svojim krilima i u tom letu prema tvojoj riznici iskustava  pretvorit će se u dragulje tvoga rasta.
.
Pomoći ću ti da osjetiš lakoću i mir, osnovne preduvjete životne radosti.
I nastavit ćeš dalje sa smješkom.”

 

Leave a Comment

%d bloggers like this: