PODIZANJE VIBRACIJE TIJELA: Kako vam se svijest širi, tijelo zahtijeva promjenu načina života Reviewed by admin on . . Podizanje vibracije fizičkog tijela je kompleksan proces kojeg simultano prati razvoj Svijesti. Ukoliko već radite na uklanjanju Ega, meditirate ili jednostav . Podizanje vibracije fizičkog tijela je kompleksan proces kojeg simultano prati razvoj Svijesti. Ukoliko već radite na uklanjanju Ega, meditirate ili jednostav Rating: 0

PODIZANJE VIBRACIJE TIJELA: Kako vam se svijest širi, tijelo zahtijeva promjenu načina života

vibracija-tijela.

Podizanje vibracije fizičkog tijela je kompleksan proces kojeg simultano prati razvoj Svijesti. Ukoliko već radite na uklanjanju Ega, meditirate ili jednostavno dolazite do Spoznaje kroz vaša životna iskustva, otklanjate psihološke, emotivne i energetske blokade. Energetske blokade se u tijelu manifestiraju u vidu bolesti. Kako se oslobađate blokada, tijelo se polako iscjeljuje čime se omogućava podizanje njegove vibracije.


Kako se vaša Svijest širi, tako će vaše tijelo početi da vam nameće promjenu načina života. Vašem tijelu će početi smetati namirnice koje imaju nisku vibraciju, kao i loše navike. Tu spadaju kava, cigarete, alkohol, meso, slatkiši, termički obrađena hrana. Jednostavno, dobit ćete potrebu da promijenite način života. U tom procesu možete primietiti kako uporno nastavljate ponavljati neke loše navike, iako osjećate da vam već neko vrijeme nisu ugodne. To je jdnostavno zato što još niste psihološli riješili neke blokade, ali bez brige. Kako putujemo ka realitetu koji je na finijim vibracijama, tako se polako usklađujemo s novim vibracijama, tako da ćete prije ili kasnije biti primorani promijeniti svoje navike. Na finijim vibracijama vladaju drugačiji zakoni fizike koje naše tijelo treba ispratiti. Kada tijelo ne bi ispratilo ove zakone, jednostavno se ne bismo mogli popeti u višlje sfere svijesti i postojanja.  Međutim, svi procesi su jednostavno nerazdvojni i događaju se simultano.

Hrana koja podiže vibraciju jest svaka sirova hrana, prvenstveno voće i povrće. Najbolja je ona koja je prirodno uzgojena, a još bolje- svježe ubrana. Tu također spadaju žitarice i orašasti plodovi, maslinovo ulje, kokosovo ulje, i druga hladno cijeđena ulja. Mnoge žitarice se mogu jesti sirove, tako što se prethodno natapaju u vodi, ili se mogu uzgajati klice koje su veoma hranjive.  Naravno, prelazak na ovakvu prehranu je osobni izbor i ne treba se siliti. Promjena treba biti prirodna i postepena.  U početku se može kombinirati stari način prehrane s novim, na primer uz meso se može pojesti sveža salata.  Postepeno se može prestati s nezdravim načinom pripeme hrane (pohanje, prženje u ulju) i što više unijeti sirove hrane. Što se tiče loših navika, također treba sve promijeniti postepeno.  Možda ćete smanjiti cigarete, ali ćete i dalje neko vrijeme pušiti, ili ćete prestati sa slatkišima, a i dalje piti kavu.

Ovakve promjene omogućavaju vašem tijelu da se detoksicira i da se energija viših vibracije iz vaše svijesti prenese i na tijelo. Vaše tijelo će reagiraati tako što ćete imati više energije, lakše će se organizam očistiti od nečistoća, virusa i bakterija, pa će se samim tim aktivirati proces daljnjeg mentalnog i čišćenja. Ovo znači da ćete dalje biti suočeni s novim stvarima koje trebate riješiti u sebi, što je sasvim normalna stvar.  Ovo je jedan od razloga zašto ne bi trebalo praviti nagle promjene, osim ako niste spremni da se suočite s mnogo intezivnijim reakcijama vašeg Ega.

Osim promjene prehrane, na podizanje vibracije vašeg tijela mogu utjecati boravak u prirodi, rad s kristalima, vježbe disanja, joga, tai-chi i tome slično. Jedna od intenzivnijih metoda jest „sangejzing“ odnosno, gledanje u sunce. Utjecaj sunčeve energije na tijelo je izuzetno snažan. Sunčeva energija ima visoke vibracije i direktno prodire kroz stanice našeg tijela, aktivirajući ih da se pokrenu, pročiste i izliječe. Sama metoda gledanja u sunce je vrlo ugodna i energizirajuća. Međutim, tko god želi isprobati ovu metodu, mora imati u vidu da uslijed nagle promjene na fizičkom nivou, može doći do intenzivnog isplivavanja ego-razmišljanja, koje uključuje isplivavanje mnogih neriješenih problema iz prošlosti, suočavanje s bolnim istinama i kompleksima. Ovo može biti vrlo produktivno za nekoga tko je spreman i sposoban da se suoči s naletom negativnih vibracija koje treba transformirati i neutralizirati. Ukoliko postane preintenzivno, treba praviti pauze s praksom gledanja u sunce, kako bi osoba imala dovoljno vremena da razriješi unutarnje konflikte i uskladi vibraciju i na psihičkom nivou. Generalno, sa svakom praksom treba biti oprezan, treba slušati prije svega svoje unutarnje čulo koje nam govori što i  koliko čega je nama zaista potrebno. Ne postoji posebna receptura, već svatko sam za sebe mora osjetiti koliko mu je čega dovoljno.

Na kraju, ljubav prema samom sebi podiže frekvenciju i svijesti i tijela. Negativno razmišljanje, bijes, mržnja, tuga, stres, nemir, briga, usamljenost,  nose niske vibracije, pa se te niske vibracije prenose na tijelo. Suprotno tome, ljubav, vedrina, radost, pozitivan stav, unutarnji mir, kreativno izražavanje, kao i meditativno stanje podižu vibraciju vaše svijesti, pa također i vašeg tijela. Ne zaboravite da se vaše tijelo sastoji od milijuna stanica od kojih svaka ima svoju svijest. Komunicirajte sa svojim tijelom,  sa svojim organima, sa svojim stanicama. Bolna mjesta u vašem tijelu su mjesta gdje stnice ne mogu živjeti u harmoniji, zato jer postoji nedostatak ljubavi i podrške. I stanice rastu, njihova svijest raste. Pa kako bića iz višljih svijesti postojanja nama šalju ljubav i podršku, tako isto i mi možemo prigrliti naše stanice, prenijeti im energiju ljubavi, izlječenja i harmonije. Budite svjesni energije u svom tijelu, igrajte se s njom, dopustite da ona slobodno teče kroz vaše tijelo.

Aniko

majkazemlja.com

Svidio ti se članak?
Podijeli ga s prijateljima!

Comments (1)

Leave a Comment

%d bloggers like this: