Ovo su tri najiskrenija horoskopska znaka Reviewed by admin on . . Svatko kaže barem i najbezazleniju laž, a prosječna osoba iskrivi istinu 11 puta u 7 dana, pokazalo je istraživanje. Na laž, budimo iskreni, nitko od nas nije . Svatko kaže barem i najbezazleniju laž, a prosječna osoba iskrivi istinu 11 puta u 7 dana, pokazalo je istraživanje. Na laž, budimo iskreni, nitko od nas nije Rating: 0

Ovo su tri najiskrenija horoskopska znaka

horoskop.

Svatko kaže barem i najbezazleniju laž, a prosječna osoba iskrivi istinu 11 puta u 7 dana, pokazalo je istraživanje.

Na laž, budimo iskreni, nitko od nas nije imun. Postoje ljudi koji rijetko iskrivljuju istinu, odnosno najmanje lažu, a mi znamo kojim horoskopskim znakovima pripadaju.

“Bolje ružna istina nego lijepa laž”, izreka je u koju neki vjeruju više, a neki manji. A sljedeća tri znaka horoskopa u nju vjeruju najviše jer se smatraju najiskrenijima.

Horoskopski znak najpoznatiji po svojoj urođenoj iskrenosti je Strijelac. Većina Strijelaca ima snažan osjećaj za moral i osjećaju se jako loše kada moraju lagati.


Čak Strijelac zna biti toliko brutalno iskren da svojom iskrenošću nerijetko povrijedi druge.

Još jedan vatreni znak poznat je svojoj beskompromisnoj direktnosti – Ovan. Kod ovog temperamentnog znaka vrijedi ‘to što vidiš, to i dobiješ’.

Među tri najiskrenija znaka horoskopa spada i Vodenjak koji pripada zračnoj skupini znakova. Poput Ovna, i lepršavi Vodenjak ne voli glumiti i najbolje se osjeća kada može biti to što jest, iz čega proizlazi i njegova potreba da uvijek govori istinu.

Vodenjakova težnja iskrenosti povezana je s velikom tolerancijom i sposobnošću da ljude prihvaća onakvima kakvi jesu pa i od drugih očekuje da njega prihvate onakvim kakav je. Vodenjaci su veliki ljubitelji istine i neće vam slagati samo zato da vam kažu ono što želite čuti.

 

Izvor

Svidio ti se članak?
Podijeli ga s prijateljima!

Leave a Comment

%d blogeri kao ovaj: