Moojijeva knjiga “Božanska brojanica” čeka na vas!

Moojijeva knjiga “Božanska brojanica” čeka na vas!S velikim zadovoljstvom predstavljamo Moojijevu knjigu Božanska brojanica, knjige sa 108 molitvi i crtežima koje je nacrtao Mooji!

Ovo je ujedno i prva Moojijeva knjiga izdana u Hrvatskoj.

Redovna cijena je 119 kn.

Naručite je, i obradujte sebe i nekoga koga volite prelijepim molitvama kojima ćete se vraćati u stalno i stalno.

Pošaljite nam mail na alternativainfirmacije@gmail.com – navedite koliko komada želite i koji način plaćanja – plaćanjem na račun izdavača (poštarina 10 kn) ili pouzećem (poštarina oko 25 kn).

Najznačajniji i najutjecajniji duhovni učitelj našeg vremena Mooji, čvrsti je dokaz Istine na koju nam ukazuje s bespoštednom jasnoćom, mudrošću i ljubavlju. Njegova prisutnost i ukazivanje nas direktno upoznaju s našom esencijalnom prirodom kao Nerođene Svijesti –  Božjeg Sebstva. Još od buđenja kroz milost svog učitelja Papajia, Mooji je svoje postojanje u cijelosti posvetio za dovođenje iskrenih tragača Istine ka prepoznavanju bezvremenskog Sebstva. Mooji drži satsange u svome domu Monte Sahaja u Portugalu.

“Božanska brojanica” je duhovni poklon, ona je izričaj predanog srca ispunjenog molitvom, posvećenošću i zahvalnošću prema Najvišem, a opet, prožeta je bespoštednom mudrošću i snagom samoispitivanja. S krajnjom jednostavnošću advaita zen učitelj Mooji razotkriva intimne mistične načine srca koje je u molitvi i direktno predstavlja Bezobličnost onima koji žude da otkriju svoju istinsku prirodu kao Svijest Božjeg Sebstva. Pij iz njegova kaleža ljubavi i mudrosti koju je Božanski prst promiješao. Čak i jedna molitva, kad je potpuno upijena u tebe, dovoljna je da oslobodi tvoje srce u beskraju Bivanja.