Krešimir Mišak: O sudbini Reviewed by admin on . . Ne bi se baš moglo reći da vjerujem u sudbinu u nekakvom staromodnom smislu te riječi. No, ako krenemo od metafizičkih postavki da se rađamo i reinkraniramo t . Ne bi se baš moglo reći da vjerujem u sudbinu u nekakvom staromodnom smislu te riječi. No, ako krenemo od metafizičkih postavki da se rađamo i reinkraniramo t Rating: 0

Krešimir Mišak: O sudbini

sudbina.

Ne bi se baš moglo reći da vjerujem u sudbinu u nekakvom staromodnom smislu te riječi. No, ako krenemo od metafizičkih postavki da se rađamo i reinkraniramo tamo gdje sami odaberemo, veliki dio svoje sudbine samim time imamo određenim.

Ne možeš biti pilot, a roditi se u 18. stoljeću. Ili, ne možeš biti vitez u Križarskim ratovima, a roditi se u 20. stoljeću. Unutar tog šireg puta, uvijek postoji prostor za manipulaciju, ali rekao bih da doista postoji neki zadani put. To sam zaključio kad sam počeo uočavati znakove i sinkronicitete, koje svi ljudi doživljavaju. Bez obzira je li neka ideja istinita ili nije, ona može imati oslobađajući učinak.

Svi živimo u svijetu ideja i priča, sve što znamo o svijetu i ljudima su samo priče. Doživljaj nečega je ključan da se bilo što u budućnosti promijeni.

-Krešimir Mišak

Izvor

Svidio ti se članak?
Podijeli ga s prijateljima!

Leave a Comment

%d bloggers like this: