Kraj toksičnih odnosa donosi čarobni broj 9-9-9: Numerologija obećava moćnu energiju od 9.09. 2016.! Reviewed by admin on . . Ovo je vrijeme za pročišćenje karmičke energije koju smo nakupili u proteklih devet godina. Očekuje nas veoma intenzivna faza koja će očistiti otrovne toksine . Ovo je vrijeme za pročišćenje karmičke energije koju smo nakupili u proteklih devet godina. Očekuje nas veoma intenzivna faza koja će očistiti otrovne toksine Rating: 0

Kraj toksičnih odnosa donosi čarobni broj 9-9-9: Numerologija obećava moćnu energiju od 9.09. 2016.!

numerolog.

Ovo je vrijeme za pročišćenje karmičke energije koju smo nakupili u proteklih devet godina.

Očekuje nas veoma intenzivna faza koja će očistiti otrovne toksine iz naših života, uključujući tu i nezdrave navike, ekstremna ponašanja, zastarjela vjerovanja i iracionalne strahove bazirane na mislima i emocijama koje umanjuju našu energiju i ostavljaju nas sa osjećajem nervoze.

U numerologiji, 9.09. 2016. godine prevodi se u broj 999 s obzirom na to da je u pitanju deveti dan devetog mjeseca u devetoj godini 2016 (2+0+1+6 =9).


Tog datuma imat ćemo rijetku priliku da pročistimo svu karmičku energiju koju smo nakupili u proteklih devet godina i 9-9-9 energiju koja je u bliskoj vezi s toksičnim vezama koje privlačimo ili održavamo.

Sve niti koje nas energetski povezuju s ljudima i situacijama koje su štetne po nas ili nas ograničavaju na bilo koji način bit će prekinute tijekom ovog perioda omogućavajući nam tako da odemo od svega negativnog s osjećajem mira, ljubavi, suosećanja i oproštaja u srcu. Ovo se posebno odnosi na udaljavanje od društva svake osobe koja redovno izaziva svađe, pokazuje agresiju, vara i pokušava da manipulira nama.

Ne samo da će ovo označiti kraj devetogodišnjeg ciklusa koji je bio posebno okrutan, već možemo očekivati i početak nove faze.

Broj devet nosi energiju svakog broja prije njega i zbog toga predstavlja akumulaciju početaka, sredina i završetaka. U pitanju je finalni broj pa tako njegova energija označava završetke, ali i uzbudljive početke.

Veoma je važno da se riješimo svih zastarelih ciklusa pre nego krenemo s novim. Kada se jedna vrata zatvore, istog trenutka otvore se druga.

Kada postoji samo jedna devetka, to je poziv da završimo određenu životnu fazu, međutim, kada su u pitanju tri, snaga i ritam broja se pojačava i zbog toga je poziv da završimo ciklus hitan i finalan.

Energija ovog broja ne može se poreći i ukoliko postoje životna polja na koja se moramo fokusirati nećemo moći ignorirati ili odbiti promjene koje je potrebno provesti. Izgovori nam neće pomoći. Energija ne uzima taoce i veoma je snažna, pa se preporučuje da je iskoristimo tijekom narednih nekoliko nedjelja.

U pitanju je poruka koja označava posljednje upozorenje da zatvorimo karmičke periode i fokusiramo se na sve tipove veza koje nam nanose emotivnu, mentalnu ili fizičku štetu.

Energija broja 999 može biti i oštra i nježna

U svakom trenutku možemo otići od svakoga i svega što uništava našu ličnost ili nam nanosi bol. Ipak, ovo ne znači da ti potezi ne nose određenu odgovornost. Potrebno je racionaliziramo i koristimo razum i odredimo sve stvari koje su u životu loše po nas.

Na taj način ćemo doći u snažnu poziciju koja nam omogućava da prihvatimo, slavimo i njegujemo svoju ličnost, a to će zauzvrat oplemeniti i našu okolinu.

Kako se ovo poglavlje našeg života završava, možemo se okrenuti i intuiciji kako bismo bili sigurni da naše odluke dolaze pravo iz srca. Broj 999 je rijetka anđeoska sekvenca i svaki put kada je zatražimo, dobit ćemo pregršt duhovnih savjeta koji će nam pomoći u životu.

Možda se može učiniti da je energija broja 999 oštra i nagla, ali je ona zapravo veoma nježna, suosećajna, mudra i puna ljubavi. Ona nam pomaže da razumijemo i potom iz života izbacimo sve toksične stvari i osobe za koje smo posljednjih godina bili vezani.

Ako se prepustimo njegovoj energiji, bit ćemo jasno vođeni ka našoj predodređenoj putanji, strastima i vezama.

Nakon veoma dugog perioda, napokon je došlo vrijeme da samouvjereno kažemo: “Sada je napokon dosta” – i to zaista mislimo.

Izvor

Svidio ti se članak?
Podijeli ga s prijateljima!

Leave a Comment

%d bloggers like this: