Jasmina Kovačev: Grupni tretmani i EFT seminar u Puli Reviewed by admin on . . Jasmina Kovačev, voditeljica Studija za vrhunska dostignuća i EFT praktičar s Novog Zelanda, od 14. - 17. listopada u Puli će održati Uvodni EFT seminar i dvi . Jasmina Kovačev, voditeljica Studija za vrhunska dostignuća i EFT praktičar s Novog Zelanda, od 14. - 17. listopada u Puli će održati Uvodni EFT seminar i dvi Rating: 0

Jasmina Kovačev: Grupni tretmani i EFT seminar u Puli

eft_grupni-660x330.

Jasmina Kovačev, voditeljica Studija za vrhunska dostignuća i EFT praktičar s Novog Zelanda, od 14. – 17. listopada u Puli će održati Uvodni EFT seminar i dvije cjelodnevne grupne terapije. Ovo je druga godina kako Jasmina, uz seminare u Zagrebu, Baogradu i Novom Sadu, održava i seminare u Istri.

 .

Na pitanje “S čime Vam je EFT pomogao do sada?”, polaznice njenih seminara odgovorile su:

.
“EFT sam počela učiti i prakticirati prije tri godine, kad sam se suočila s ozbiljnom zdravstvenom krizom. Bio je to još jedan u nizu izazova kroz koje sam prolazila od trenutka u kojem mi se život iz korijena promijenio ratom u rodnom Sarajevu. No, ovog puta sam se uvjerila da je svaka kriza zapravo prilika za osobni rast i razvoj. Od tada, do danas, uspjela sam pronaći i riješiti strahove, blokade i unutarnje konflikte koji su doveli do dijagnoze ugrožavajuće po život, ali i postići promjene na svim poljima. Naročito kad su u pitanju odnosi: moj odnos prema samoj sebi, partnerski odnos s mužem, oboje smo promijenili i produbili odnos s djetetom… Sretna sam i zahvalna dragoj Jasmini što sad živim harmoničnu bajku za koju sam mislila da, nakon svega kroz što sam prošla, mogu samo maštati.”
– Jelena Komad Pogorilić, Digital Project Manager iz Rovinja

 .
“Na EFT sam naletila prije dosta godina, slušajući neke webinare na internetu. Počela sam ga koristiti, i djelovao je, ponešto… Nije bio „spektakularan“ kako su obećavali. Onda je prije nekoliko godina, na sreću, u moj grad došla Jasmina Kovačev, i vratila me EFT-u na pravi način. Od tada sam, što radeći s njom, što radeći sama nakon odslušanih seminara, postigla puno toga: zdravlje mi se poboljšalo, neki strahovi kojih se nisam mogla riješiti su nestali i općenito, puno sam zadovoljnija i lakše idem kroz svakodnevne izazove.”
– Nataša Vrsaljko Alić, Life & Business Coach iz Pule
RASPORED SEMINARA U PULI
 .
GRUPNI TRETMANI – dvije cjelodnevne radionice
Datum: 14.10.2016. (petak) i 17.10.2016. (ponedjeljak), od 10.00-18.30
.
EFT grupni tretman namijenjen je rješavanju neželjenih emocija, strahova, uvjerenja, kao i bolnih stanja. Sličan je individualnom radu s terapeutom, s tim što se u energiji grupe postižu još moćnije transformacije. Uz ciljane promjene, na grupnim terapijama, postiže se uklanjanje blokada o kojima polaznici nisu čak ni razmišljali. Grupni tretman je tretman i na njemu se ne uči EFT.
.
EFT OSNOVNI TRENING – dvodnevni seminar
Datum: 15. i 16.10.2016. (subota i nedjelja), od 10.00-18.30
.
EFT osnovni trening osposobljava polaznike za osnove samopomoći u svladavanju neželjenih emocija, straha, stresa, fizičkog bola i postizanje unutrašnjeg mira. Na ovom dvodnevnom seminaru naučit ćete kako pristupiti radu na sebi i time stvoriti uvjete za poboljšanje funkcioniranja na svim nivoima i svim područjima života.
.
LINK ZA PRIJAVE: http://bit.ly/1qm4AIf
.
KONTAKT:
organizacijaistra@gmail.com
095 59 37 644
.
Tehniku emocionalne slobode (EFT) mnogi još zovu i emocionalna akupresura ili psihološka akupresura, a pripada novoj oblasti koja se zove Energetska Psihologija. U pitanju je alternativa psihoterapiji, koja omogućava efikasno svladavanje neželjenih emocija, straha, stresa, fizičkog bola i sl. Otpuštanje neželjenih emocija put je ka postizanju unutrašnjeg mira. Bazirana je na klasičnim principima akupunkture i moderne Einsteinove teorije. O samoj tehnici više možete saznati na:http://tehnikaemocionalneslobode.com/
 .
Jasmina Kovačev, međunarodni EFT ekspert i Coach za Vrhunska dostignuća, jedna je od svega 15 Master trenera META-Zdravlja na svijetu. Iskustvo koje je stekla u radu s više od četiri tisuće ljudi širom svijeta, integrirala je u treninge priznate od Međunarodne Organizacije za unapređenje Meridijanskih terapija (AAMET). Autorica knjige “Preobrazite svoje slabosti u snagu” već dugi niz godina uspješno pomaže ljudima da uklone neželjene emocije i promijene dijelove osobnog sustava vjerovanja (mentalne blokade) koji ih na bilo koji način sabotiraju u životu.

.

Svidio ti se članak?
Podijeli ga s prijateljima!

Leave a Comment

%d bloggers like this: