I novac ima karmu: Navažniji način kako kreirati dobru karmu novcu Reviewed by admin on . . Kada ste u novčanim poteškoćama, ne vidite ništa dalje od svoje potrebe za novcem, što je razumljivo. Rijetko tko se može opustiti i uživati u danu ako zna da . Kada ste u novčanim poteškoćama, ne vidite ništa dalje od svoje potrebe za novcem, što je razumljivo. Rijetko tko se može opustiti i uživati u danu ako zna da Rating: 0

I novac ima karmu: Navažniji način kako kreirati dobru karmu novcu

novac.

Kada ste u novčanim poteškoćama, ne vidite ništa dalje od svoje potrebe za novcem, što je razumljivo. Rijetko tko se može opustiti i uživati u danu ako zna da ga čekaju neplaćeni računi. Onda, kada novac pristigne, vi se oslobađate i počinjete sagledavati svijet oko sebe. Uočavate ljude kojima je novac potreban, i pomažete im.

Feng Shui majstori kažu da je tajna u kreiranju bogatstva u dobroj karmi. Znamo da se karma sastoji od akcije i reakcije, a isto se primjenjuje i na novac. Tek kada date novac, on će vam se vratiti. Kada redovno izdvajate novac i pomažete okolini, on će na kraju pronaći put do vas. Zato, savjetuju feng shui majstori, slobodno oslobodite novac jer će se vratiti, i to umnožen.

Da biste razumjeli karmu novca, morate da se oslobodite loših predrasuda koje imate o njemu, poput toga da „novac kvari ljude“ i slične stvari. Morate imati pozitivan stav prema novcu da bi ovakav sistem funkcionirao. Novac ima vrijednost kada ga želimo iskoristiti kako bismo pomogli sebi i drugima. Kada imate dobre i čiste namjere, protok novca će se povećati. Kao i u svakom segmentu života, i u novčanom stvari funkcioniraju samo ako im prilazimo s iskrenim i plemenitim namjerama.

Dobrarec.rsLeave a Comment

%d bloggers like this: