DOŽIVI OSOBNU METAMORFOZU Reviewed by admin on . .   Tesla metamorfoza® mi je promijenila život, i zato želim i vas obavijestiti  o postojanju ove jedinstvene metode iscjelivanja. Možda će promijeniti i v .   Tesla metamorfoza® mi je promijenila život, i zato želim i vas obavijestiti  o postojanju ove jedinstvene metode iscjelivanja. Možda će promijeniti i v Rating: 0

DOŽIVI OSOBNU METAMORFOZU

p1_1_anyatesla.
 

Tesla metamorfoza® mi je promijenila život, i zato želim i vas obavijestiti  o postojanju ove jedinstvene metode iscjelivanja. Možda će promijeniti i vaš život. Dugo se bavim iscjeliteljskim radom, i svo to vrijeme nisam iskusila ništa slično onome što sam iskusila u Tesla metamorfozi®, bilo kao klijent ili kao praktičar.

Anja Petrović, osnivač Tesla metamorfoze®, autor knjige “TESLA METAMORFOZA za liječenje i evoluciju“, dolazi iz Australije. Održati će besplatna predavanja i seminare u Zagrebu i Dubrovniku. Iskoristite ovu priliku da saznate više i da osobno  iskusite ove frekvencije.


Specifično za ovu metodu iscjelivanja je da ima pristup Tesla valovoma. Za razliku od hercijanskih, ovi valovi se pojačavaju sa udaljenošću. Klijenti prijavljuju izvanredne rezultate kod bolesti koje se smatraju neizlječivim u službenoj medicini, kao što su rak, AIDS, lupus, sindrom kroničnog umora, pa čak i rekonstrukciju fizički oštećene kičme i urođenih deformiteta – obično nakon samo tri seanse.

Većina ljudi se zainteresira za Tesla metamorfozu® zbog ovakvih izlječenja, ali Anja vjeruje da je utjecaj Tesla valova na uzdizanje svijesti čoveka čak značajniji od liječenja. Jogini rade specijalnu meditaciju za uzdizanje svijesti. Ona počinje od bazične čakre, kroz sedam glavnih čakri, i završava se krunskom čakrom koja je purpurno-ljubičaste boje. Nisu svi jogini uspijevali doći do nivoa krunske čakre. Fenomen purpurne boje u aurama studenata koji su pohađali Tesla metamorfoza® I seminar, registriran na snimkama PIP kamerom, daje indikacije da frekvencije Tesla valova  uzdižu njihovu svijest do nivoa krunske čakre. To ih osposobljava da mogu uspostaviti  komunikaciju s klijentom na nivou svjesnog, podsvjesnog i integrativnog uma, mada ranije nisu bili svjesni da imaju takve sposobnosti.

Tesla metamorfoza® se koristi na tri načina: Tesla metamorfoza zdravlja, Tesla komunikacija duše i Tesla metamorfoza svjetlosnog tijela.

Mene najviše fascinira Tesla komunikacija duše, gdje praktičari uspostavljaju komunikaciju s klijentom na svim nivoima svijesti. Praktičar piše sve što dobija kao informaciju, pri čemu ništa ne procesira kroz svoj logični um, niti bilo šta korigira. Ovaj proces može pomoći klijentu da razumije zašto možda sprječava sebe u procesu liječenja, ili kako možda sam sebe sabotira, ili kreira situaciju i uvjete koji ga ometaju da napreduju, da naprave promjenu u svom životu. Ovo takođe može pomoći  klijentu da otkrije uzrok svoje bolesti. Kada dostignemo komunikaciju na nivou integrativnog uma, to je prostor kroz koji smo svi povezani, prostor Ljubavi i Istine. To je nivo duše, što znači da je moguće karmičko liječenje, može se izliječiti karma. Zatim, iscjelitelj može otići do Izvora i donijeti poruku za klijenta. Ove poruke su veoma dragocjene, ne samo radi liječenja; one nekada mogu kreirati značajnu promjenu u životu. Mogu dovesti unutrašnje biće u stanje metamorfoze.

Na seminaru Tesla metamorfoza® II se uči kako se radi Tesla komunikacija duše. Prva vježba se radi s fotografijama. Svaki student donese fotografiju nekoga kome jepotrebno liječenje. Fotografije se stave na stol tako da se slika ne vidi. Svako od nas je odabrao jednu fotografiju nekoga koga uopće ne poznaje. Nakon što smo završili komunikaciju s klijentom, čitali smo ono što smo dobili, a onaj tko je donio fotografiju je to komentirao. Nastalo je veliko uzbuđenje i oduševljenje u razredu kada smo shvatili da nema dileme da smo bili u komunikaciji baš s tom osobom sa slike! Onaj tko je donio fotografiju je mogao prepoznati karakter, stil, uzrečice osobe sa fotografije. I svako od nas je bio u stanju uspostaviti Tesla komunikaciju duše!

U svojoj podsvjesti mi čuvamo razna sjećanja; misli, emocije, slike, vjerovanja. Neka od tih sjećanja nisu ugodna. Događaje koji su bili traumatični, iskustva koja želimo zaboraviti, mi potisnemo u podsvjest. Problem je u tome što se sve to iz podsvjesti miješa u naš život, utječe na naše reakcije, stvara strahove i bolest. Tesla komunikacija duše pomaže da to izvučemo iz podsvjesti na nivo svijesti, gdje možemo raditi na tome da ove probleme prevaziđemo i riješimo. Kako Jung kaže: “Dok ne osvjestiš podsvjesno, ono će upravljati tvojim životom i ti ćeš to nazivati sudbinom.”

Tesla komunikacija duše je podjednako korisna, kako za klijente, tako i za same praktičare. Većina nas vjeruje da dobro poznaje sebe, da smo iskreni prema sebi. Međutim, niko nas ne može tak uspješno obmanuti kao što to mi sami uspijevamo. Zato je poseban izazov raditi Tesla komunikacija duše na sebi. Ovo nam može pomoći  na našem putu uzdizanja osobne svijesti. Možemo bolje upoznati sebe, možemo razotkriti  neke istine koje možda skrivamo od sebe. Bolje ćemo shvatiti neke osobne  reakcije u određenim situacijama. Razotkrit ćemo svoje prave motive i ciljeve. Možda nam pomogne da pronađemo svoj smisao u ovom životu. Anja preporučuje praktičarima da to rade s vremena na vrijeme i citira Junga: “Svatko tko je pozvan da pomaže duše prvo mora raditi na svojoj duši, jer samo tako će znati šta znači raditi s dušom čovjeka.”

Neki sasvim novi fenomeni su zapaženi za vrijeme seanse ili na seminarima Teslametamorfoze®, kao svjetlost oko nekih klijenata, svjetlosne lopte koje lebde u prostoru (orbovi), boje na zidu u dvoranama  gdje su održavani seminari, sve vidljivo golim okom. Iscjeljenja i razne pojave koje nisu ranije zapažene izazivaju interesiranje kod zanstvenika. Zato je Anja bila pozivana da drži predavanja na Znanstvenoj Tesla konferenciji u Filadelfiji, na Međunarodnom kongresu Nikola tesla u Beogradu i na Univerzitetu Britanske Kolumbije u Kanadi.

Anjina knjiga “TESLA METAMORFOZA za liječenje i evoluciju” je u potrazi za razumijevanjem čuda i zaista pruža nova saznanja. Odgovori su pronađeni u suvremenim znanstvenim istraživanjima, kao i u mudrostima drevnih civilizacija. Predmet knjige se proširuje na razumijevanje fenomena iscjelivanja u cijelini, povezujući znanstveno  i spiritualno.

Osobna  iskustva su prikazana dječjom iskrenošću i originalnim smislom za humor. Knjiga je izuzetno zanimljiva i laka za čitanje. Duh Nikole Tesle je prožet kroz čitavu knjigu, dajući joj jednu novu dimenziju. Teslina genijalnost je u njegovoj spiritualnosti.

Tesla, na čijim izumima je zasnovana sva suvremena tehnologija, je izjavio: “Onoga dana kada znanost počne istraživati nematerijalne fenomene, za jedno desetljeće će postići više nego za sve prethodne vijekove svoga postojanja.”

Anja objašnjava: “Ova priča je istinita. Ja živim tu priču. Ona je u meni ponovo probudila radoznalo dijete. Sve je počelo kao bajka, bajka koja je kasnije naučno potvrđena.”

Da biste saznali više i da biste iskusili Tesla metamorfozu®, dođite na neko od njenih predavanja.

Za više informacija o predavanjima u vašem kraju ili za upis seminara,

posjetite www.TeslaMetamorphosis.com.

Sanja Jelkovac +385 95 9063086

Možete posjetiti i štand 58 gdje možete nabaviti knjigu, dobiti autogram i raspitati se o predavanjima i seminarima koje će Anja održati u Hrvatskoj nakon sajma Mystic:

 

            ZAGREB

Hotel Holiday, Jankomir 27

 

Uvod u Tesla metamorfozu, 7. listopad u 19h ULAZ SLOBODAN najavite se (link: http://www.teslametamorphosis.com/p2_Sign_Up1.html )

7.-9. listopad Tesla metamorfoza I

11.-13. listopad Tesla metamorfoza II

14.-16. listopad Tesla metamorfoza III         Prijavite seminare (link: http://teslametamorphosis.com/__seminar/Zagreb.html )

 

            DUBROVNIK

Hotel Adriatic, Masarykov put 9

 

Uvod u Tesla metamorfozu, 21. listopad u 19h ULAZ SLOBODAN najavite se (link: http://www.teslametamorphosis.com/p2_Sign_Up1.html )

 

21.-23. listopad Tesla metamorfoza I

25.-27. listopad Tesla metamorfoza II

28.-30. listopad Tesla metamorfoza III              Prijavite seminare (link: http://www.teslametamorphosis.com/__seminar/Dubrovnik.html )

Svidio ti se članak?
Podijeli ga s prijateljima!

Leave a Comment

%d bloggers like this: