Doreen Virtue: 5 načina zaštite i čišćenja svoje energije Reviewed by admin on . . Doreen Virtue, psihoterapeutkinja iz Kalifornije koju poznajemo po prekrasno oslikanim anđeoskim kartama i nekoliko knjiga o tim božjim glasnicima, podsjeća n . Doreen Virtue, psihoterapeutkinja iz Kalifornije koju poznajemo po prekrasno oslikanim anđeoskim kartama i nekoliko knjiga o tim božjim glasnicima, podsjeća n Rating: 0

Doreen Virtue: 5 načina zaštite i čišćenja svoje energije

energija.

Doreen Virtue, psihoterapeutkinja iz Kalifornije koju poznajemo po prekrasno oslikanim anđeoskim kartama i nekoliko knjiga o tim božjim glasnicima, podsjeća nas koliko je važno energetsko čišćenje od negativnosti i na koje načine je to poželjno činiti

Na svom blogu Doreen Virtue piše kako senzibilni ljudi posebno lako apsorbiraju tuđe emocije, poput straha, ljutnje, stresa… Često ih miješaju s vlastitim emocijama pa je za njih važno naučiti kako se zaštititi i očistiti. Njenih pet savjeta mogu pomoći svakome tko osjeti da je preuzeo tuđe negativnosti ili osjeća da treba zaštitu.


Moć prirode

Priroda je veliki čistač pa ako redovito pješačite, planinarite ili samo sjedite i uživate u prirodi, osjećat ćete se osvježeno. Ako ne boravite često u prirodi, unesite je u svoj dom u obliku male fontane, lončanica i kristala.

Osim toga, priroda nam pruža još neka ‘sredstva za čišćenje’:

– morsku sol možete staviti u kupku koja će vas potpuno revitalizirati

– eterična ulja poput lavande će vas umiriti

– zapalite li osušenu kadulju, očistit ćete svoju energiju, energiju doma ili poslovnog prostora

Popodnevni drijemež

Kad bismo kao djeca postali pomalo čangrizavi ili plačljivi, roditelji bi nas stavili na spavanje. Ta metoda funkcionira i sada kada smo odrasli. Spavanje će vam napuniti baterije i otvoriti za nove nadahnute ideje i rješenja.

Molitva

Bez obzira na vjerska ili duhovna uvjerenja, molitva dokazano dobro djeluje na zdravlje i dugovječnost. Ona pruža osjećaj olakšanja jer dijelite teret s ‘Izvorom svih odgovora, podrške i rješenja’. Samo pripazite na to da slušate božanske naputke i prema njima poduzimate korake.

Arkanđeo Mihael

Arkanđeo Mihael vojskovođa je vojske nebeske, vođa i pobjednik u borbi protiv Lucifera. Kada osjetite da vam treba zaštita od negativnosti, obratite se Mihaelu. Slično kao molitva, donijet će vam mir, ali i zaštitu i sigurnost.

Detoksikacija

Razne kemijske tvari iz hrane i pića koje konzumiramo čine nas podložnima ljutnji, napetosti, tjeskobi. Čak i kofein može dovesti do pretjerane zabrinutosti. Detoksikacija će vam pružiti samopouzdanje i jasnoću.

Sensaklub.hr

Svidio ti se članak?
Podijeli ga s prijateljima!

Leave a Comment

%d blogeri kao ovaj: