Danas nas čuva arhanđeo Uriel: Pozovite ga ako ste tužni, unijet će sreću i mir u vaš život! Reviewed by admin on . . Arhanđeo Uriel predstavlja obilje, slobodu, prijateljstvo i povjerenje. Inovator i onaj koji donosi rješenja, Uriela možete prizvati da osvijesti i stimulira . Arhanđeo Uriel predstavlja obilje, slobodu, prijateljstvo i povjerenje. Inovator i onaj koji donosi rješenja, Uriela možete prizvati da osvijesti i stimulira Rating: 0

Danas nas čuva arhanđeo Uriel: Pozovite ga ako ste tužni, unijet će sreću i mir u vaš život!

uriel.

Arhanđeo Uriel predstavlja obilje, slobodu, prijateljstvo i povjerenje. Inovator i onaj koji donosi rješenja, Uriela možete prizvati da osvijesti i stimulira vaš um. Ovaj Arhanđeo će unijeti nove ideje baš kada pomislite da ste dotakli najmračniju točku, pružajući vam ruku prijateljstva i podrške.

Arhanđeo Uriel daje nam snagu da se suočimo s odgovornostima života, donosi nam sigurnost koja već postoji u dubini našeg bića. Njegov je najveći blagoslov što nam pomaže transformirati bolna iskustva i razočaranja u pozitivna kroz razumijevanje Božje misli koja je iza svih događaja.


Svojim svjetlom i mirom pomaže nam u otpuštanju neoprosta i otpora. Uriel je povezan uz simbol zemlje, Sjever i horoskopski znak Vagu i Bika. Kada nam ponestane stabilnosti u životu i preplave nas bolna sjećanja, molimo se Arhanđelu Urielu. Okrenuti ka Sjeveru zamolimo da svojim svjetlom razumijevanja obasja naš život, iscijeli prošlost i omogući stvaranje novog života.

Pozovite ga ako ste depresivni, ako trebate oprostiti sebi i drugima, ako su vam misli negativne, ako vam treba dobar posao, ako imate brige, strah, tugu i stres! Neka svojom crvenom bojom unese u vaše srce mir, radost i veselje!

Izvor

Svidio ti se članak?
Podijeli ga s prijateljima!

Leave a Comment

%d bloggers like this: