Astro-blog: Šapat zvijezda u rujnu Reviewed by admin on . . U prošlom sam tekstu spomenula Mjesečeve čvorove kao putokaz za rast duše. Mjesečevi čvorovi su točke na nebu u kojima se prividno sijeku putanje Mjeseca i Ze . U prošlom sam tekstu spomenula Mjesečeve čvorove kao putokaz za rast duše. Mjesečevi čvorovi su točke na nebu u kojima se prividno sijeku putanje Mjeseca i Ze Rating: 0
You Are Here: Home » Tehnike » Astro blog » Astro-blog: Šapat zvijezda u rujnu

Astro-blog: Šapat zvijezda u rujnu

maxresdefault-1.

U prošlom sam tekstu spomenula Mjesečeve čvorove kao putokaz za rast duše. Mjesečevi čvorovi su točke na nebu u kojima se prividno sijeku putanje Mjeseca i Zemlje. Te točke se kreću regresivno, suprotno od smjera kretanja Mjeseca, a za prolazak kroz cijeli Zodijak im treba 18,6 godina. Dakle u jednom znaku borave oko 18 mjeseci. Kada Mjesec uđe u Zemljinu sjenu, nastaje pomrčina Mjeseca, a kada dođe na Mjesečeve čvorove, između Zemlje  i Sunca, nastaje pomrčina Sunca.


Upravo se oko Sunčevih i Mjesečevih pomrčina pojavljuju tekstovi koji to proglašavaju senzacijom ili upozoravaju na te nebeske događaje s pomalo negativnim prizvukom. Pa, evo sjajne prilike da provjerimo kako to stvarno utječe na svakog od nas! U rujnu smo „preživjeli“ dvije pomrčine, Sunčevu, prstenastu (1. rujna) i Mjesečevu, djelomičnu (16. rujna). U ožujku 2015. godine dogodila se potpuna Sunčeva pomrčina, u rujnu 2015. godine djelomična Sunčeva pomrčina, a u ožujku ove godine još jedna potpuna Sunčeva pomrčina, a sve unutar desetak stupnjeva Zodijaka, na osi Djevica – Riba. Dakle, cijeli taj niz pomrčina zapravo priča jednu priču! Osvrnite se iza sebe (pravi je trenutak za to jer je Merkur opet retrogradan!), prisjetite se događaja i tema koje su vam bile važne od proljeća 2015. godine. Jeste li nešto promijenili u svojim obrascima ponašanja, jeste li iza sebe ostavili neku bolnu i neugodnu temu, jeste li donijeli važne životne odluke i zbog toga unaprijedili svoj život. Ako jeste, vaša Duša je napredovala i trebali bi osjećati više unutrašnjeg mira i zadovoljstva. Ovaj je nebeski ciklus bio posebno značajan za Blizance, Djevice, Strijelce i Ribe, osobito za one rođene u posljednjih deset dana znaka.

Još samo nešto! Zašto sam u naslovu napisala „šapat“? Ovi utjecaji su suptilni i mogu proći nezapaženo ako smo pod stresom, u neprestanom otporu ili nesvjesni onoga što nam se događa. Nebo nam šapće odgovore na sva naša pitanja, ali moramo smiriti um, otvorenog srca primiti te poruke i iskoristiti mogućnost za osobni rast!

Do slijedeće Inspiracije, grlim vas zajedno sa zvijezdama!

-Vesna Cirak Čubrić

vesnacirak.com

Svidio ti se članak?
Podijeli ga s prijateljima!

Leave a Comment