Jack Canfield i Mark Victor Hansen: Autori knjige prodane u POLA MILIJARDE primjeraka Reviewed by admin on . . Jack Canfield i Mark Victor Hansen: Pileća juha za dušu Knjigu su odbila 144 izdavača, a do danas je prodana u pola milijarde primjeraka. Kako? Radi se o tana . Jack Canfield i Mark Victor Hansen: Pileća juha za dušu Knjigu su odbila 144 izdavača, a do danas je prodana u pola milijarde primjeraka. Kako? Radi se o tana Rating: 0
You Are Here: Home » Život » Posao i financije » Jack Canfield i Mark Victor Hansen: Autori knjige prodane u POLA MILIJARDE primjeraka

Jack Canfield i Mark Victor Hansen: Autori knjige prodane u POLA MILIJARDE primjeraka

jack_interview2.

Jack Canfield i Mark Victor Hansen: Pileća juha za dušu

Knjigu su odbila 144 izdavača, a do danas je prodana u pola milijarde primjeraka. Kako? Radi se o tanahnoj knjižici kratkih priča koje su napisane da biste se osjećali dobro. Ipak, nitko od izdavača u tome nije vidio potencijal.

“Svi su smatrali da je naslov glup i da nitko ne bi kupio kolekciju kratkih priča u kojima nema ‘safta’ – nema seksa, nema nasilja. Zašto bi to itko čitao?”, kazao je autor Canfield.Hansen se, pak, pojavljivao na sastancima izdavača tvrdeći da ima 20.000 narudžbi čitatelja, što je nastojao dokazati kuponima s potpisima tih kupaca. No, ništa od toga.


Na kraju su se obratili izdavačkoj maloj kući na rubu bankrota Health Communications, koja se bavila izdavanjem literature za samopomoć uglavnom za ovisnike o drogama i alkoholu, koja se gotovo i nije prodavala. Kad su vidjeli Juhu, smjesta su se oduševili i objavili je. I tako se ova izdavačka kuća izvukla iz financijskih problema, Canfield i Hansen su postali prljavo bogati, a knjigu je kupila u prosjeku svaka osoba s engleskog govornog područja na svijetu i od toga su napravili serijal knjiga zbog kojih se osjećate dobro.

Izvor

ti”>Izvor Lovemorefearless.tumblr.com /buka.com

Svidio ti se članak?
Podijeli ga s prijateljima!

Leave a Comment