Feng Shui: Moj dom – moje JA Reviewed by admin on . Dom je mjesto... *gdje se oslikavaju naši interesi, uvjerenja, razočarenja, misli i zamisli, duh, strasti i boli, *mjesto koje govori o historiji osjećaja koja Dom je mjesto... *gdje se oslikavaju naši interesi, uvjerenja, razočarenja, misli i zamisli, duh, strasti i boli, *mjesto koje govori o historiji osjećaja koja Rating: 0
You Are Here: Home » Eventi » SANDRA DRINČIĆ » Feng Shui: Moj dom – moje JA

Feng Shui: Moj dom – moje JA

dom
Dom je mjesto…
*gdje se oslikavaju naši interesi, uvjerenja, razočarenja, misli i zamisli, duh, strasti i boli,
*mjesto koje govori o historiji osjećaja koja su se u njemu odvijala,
*mjesto obitavanja našeg Ja,
*mjesto sučeljavanja nebeske i zemaljske energije,
*mjesto gdje energija privlači ili odbija čovjeka.

Dom je mjesto obnove, mjesto nade, utočište u kojem se punimo kada nastaju drastične promene u svakodnevnom životu. Mjesto iscjeljenja, jačanja, obnavljanja i mjesto harmonije. Dom je mjesto preklapanja čovjekovog unutarnjeg univerzuma s vanjskim.

Negdje duboko u sebi, uvijek se nadamo da nas odmah iza kuta čeka neka dobra prilika koja podsjeća na novo jutro. Pitanje glasi: Kako je primijeniti kako bismo transformirali sebe, naše veze i naš svijet?
Ključ odgovora na ovo pitanje treba tražiti u našem okruženju, a pogotovo u našem domu. Tu je baza naših životnih transformacija. Tu je mjesto stvaranja novih prilika.

Treba naučiti raditi na domu i same će prilike ulaziti kroz glavna ulazna vrata. Raščišćavanjem i usaglašavanjem energije u domu čiste se kanali u našem životnom prostoru i u našem životu, a zatim se prikupljaju u jednom energetskom polju. Jednoj fokus točki…

 
Svidio ti se članak?
Podijeli ga s prijateljima!

Leave a Comment