Zakon Plaćanja: Karte Života Reviewed by admin on . . Kao što već znamo, za svako putovanje - potrebna nam je Karta. Bez karte ni u kino ne možemo, ni u tramvaj, a pogotovo ne, na neko duže putovanje bilo kojim j . Kao što već znamo, za svako putovanje - potrebna nam je Karta. Bez karte ni u kino ne možemo, ni u tramvaj, a pogotovo ne, na neko duže putovanje bilo kojim j Rating: 0

Zakon Plaćanja: Karte Života

karte.

Kao što već znamo, za svako putovanje – potrebna nam je Karta. Bez karte ni u kino ne možemo, ni u tramvaj, a pogotovo ne, na neko duže putovanje bilo kojim javnim prometalom. Kartu kupujemo Novcem, a već sam naglasila da je novac energija, i to jaka. U životu uvijek nešto moramo dati, da bismo za uzvrat nešto dobili – ako je čaša punu, ne možemo je napuniti, prvo je trebamo isprazniti. Razmjena energija mora postojati. Jedna se vrsta energije, uvijek pretvara u neku drugu vrstu energije.


 .
Novac je simbol razmjene energije, jer novac jest energija i to jaka. Novac nam služi da nešto kupimo i da dobijemo, a ne da ništa ne davši – ušićarimo. Nikako ne možemo kao živo biće – čovjek napredovati na svom „životnom putovanju“, a da baš ništa ili vrlo malo – žrtvujemo. Jer ako želimo biti Osoba vrijedna poštovanja (bilo sami pred sobom – što je izuzetno važni ili pred drugima – što je manje važno), tada moramo poštivati Zakon Plaćanja – ako ga ne poštujemo – naplatit će nam se sam.
.
Ako želimo krenuti na „putovanje života“ bez vozne karte, i ako još pritom pojma nemamo u kojem smjeru želimo ići ili idemo, a pogotovo, ako glumimo ono što nismo, a mislimo da jesmo toliko – daroviti, učeni, maštoviti, vrijedni, marljivi, bolji od drugih, praveći se važni u svakom pogledu – varamo se jako, obmanjujemo sami sebe, zavaravamo se misleći da varamo i lažemo drugoga. Nismo svjesni svoje sramote pred Univerzalnim Zakonom Prirode – pred kojim smo se doveli u vrlo opasan položaj. Sve i svakoga možemo varati i zavaravati, baš kao i sami sebe, ali Zakon Prirode ne možemo varati, i to nikada ni ne bismo smjeli ni pokušavati (osvetit će nam se sigurno – imam primjera iz svoje dugogodišnje prakse kroz rad s ljudima),..!
.
Univerzalni Zakon Prirode, milom će nas ili silom kad-tad natjerati da platimo cijenu i veću od one koju bismo inače platili – da smo pošteno igrali „kartama života“ koje su pred nas bile postavljene. Kao što nije dobro kada se uzdižemo iznad drugih – praveći se važni, tako nije ni dobro sebe podcjenjivati, a nikako ne valja ni umanjivati svoje sposobnosti. Umjerenost je potrebna u svemu.
.

.

Svidio ti se članak?
Podijeli ga s prijateljima!

Leave a Comment

%d bloggers like this: