Tko zapravo MANIFESTIRA? Reviewed by admin on . Svatko od nas je u stanju manifestirati bilo što! . No, mi uredno manifestiramo kaos i metež. Ustvari, dopuštamo unutarnjem dijalogu, sjećanjima i programima da Svatko od nas je u stanju manifestirati bilo što! . No, mi uredno manifestiramo kaos i metež. Ustvari, dopuštamo unutarnjem dijalogu, sjećanjima i programima da Rating: 0

Tko zapravo MANIFESTIRA?

manifestiranje
Svatko od nas je u stanju manifestirati bilo što!
.
No, mi uredno manifestiramo kaos i metež. Ustvari, dopuštamo unutarnjem dijalogu, sjećanjima i programima da manifestiraju za nas. Inspiracija je Ljubav na djelu. To je tok Duha kroz materiju, kroz sve naše atome, molekule i tjelesne stanice. Naš posao je biti vozilo, kanal ili transformator Ljubavi na Zemlji, a to činimo kada djelujemo kroz Inspiraciju.
.
Obilje Ljubavi je tako sada i ovdje u Tišini. Zapravo, Tišina je propusnost, ona je sipeći pijesak kroz prste naših očekivanja, vir ustreptale vode što žuri kroz otvor u slijedeće nivoe svoga bivanja. Ma koliko god mi bili apstraktni i pjevali o Tišini, nećemo je uspjeti pojasniti.
.
Ali ako neprestano izvlačimo Ljubav iz najdubljih sjećanja kada smo znali sve o Njoj, imati ćemo priliku manifestirati i Tišinu.
Jer jedno bez drugog ne ide.
.
.

Svidio ti se članak?
Podijeli ga s prijateljima!

Leave a Comment

%d bloggers like this: