Tako… jednostavno: Kako znati jesmo li zapravo sretni Reviewed by admin on . . Sreća je... dohvatljiva? Ili možda nije? Ovisi od toga kako gledate na svijet oko sebe... ako imate oko i osjećaj za male stvari, zapravo vam je - genijalno! . Sreća je... dohvatljiva? Ili možda nije? Ovisi od toga kako gledate na svijet oko sebe... ako imate oko i osjećaj za male stvari, zapravo vam je - genijalno! Rating: 0

Tako… jednostavno: Kako znati jesmo li zapravo sretni

sretna.

Sreća je… dohvatljiva? Ili možda nije? Ovisi od toga kako gledate na svijet oko sebe… ako imate oko i osjećaj za male stvari, zapravo vam je – genijalno!

Sreća se ponekad čini neuhvatljivom, naročito u današnjem svijetu brzine, nesigurnosti i vječite utrke sa svim obavezama koje kao da se samo povećavaju, ponekad je dobro na trenutak stati, duboko udahnuti i uvidjeti da je zapravo sve sasvim u redu.

Stranica Power of Positivity nabrojala je tako deset stvari koje znače da vam ide dobro u životu, čak i ako se možda ponekad tako ne osjećate.


Radi se zapravo o popisu naizgled malih stvari, no koje su onima koje drugi nemaju ili su im nedostupne, najveće želje u životu.

1. Imate siguran krov nad glavom.
2. Danas ste imali što za jesti.
3. Imate dobro srce.
4. Želite dobro drugima
5. Imate čistu vodu.
6. Nekome je stalo do vas.
7. Znate oprostiti.
8. Imate čistu odjeću.
9. Ne gubite nadu.
10. Dišete.

Čini vam se kao … ništa posebno? Nema love, komada, moći? E, pa razmislite još jednom, što vas od toga čini sretnim!

Izvor

Svidio ti se članak?
Podijeli ga s prijateljima!

Leave a Comment

%d bloggers like this: