Preporađanje Reviewed by admin on . Mahavatar Babaji nam donosi tehniku disanja zvanu Preporađanje, svjesno, povezano i ritmičko disanje u relaksiranom stanju. To je proces prisutnosti, koji nam p Mahavatar Babaji nam donosi tehniku disanja zvanu Preporađanje, svjesno, povezano i ritmičko disanje u relaksiranom stanju. To je proces prisutnosti, koji nam p Rating: 0

Preporađanje

unnamed (1)
Mahavatar Babaji nam donosi tehniku disanja zvanu Preporađanje, svjesno, povezano i ritmičko disanje u relaksiranom stanju. To je proces prisutnosti, koji nam pruža snagu, da iscjelimo duhove prošlosti, kako bismo u sadašnjem trenutku zaživjeli u skladu.
.
Preporađanje je jednostavan proces disanja koji može zauvijek otpustititi negativne misli i osjećaje u Vama, simptome straha, strah od ljubavi, strah od smrti, strah od neuspjeha, strah od uspjeha, te ograničavajuća vjerovanja. To je više nego disanje, radi se o unošenju
božanske energije u svoje tijelo. Ova tehnika nam donosi spontano iscjeljenje i radost, to je divan i jedinstven poklon božanske energije.
.
Učitelj Babaji je bezgranično povezan s Isusom Kristom. Zajedno šalju vibracije iscjeljenja i planiraju spiritualno oslobađanje ovog doba. Posao ovih prosvjetljenih majstora ­ jedan s tijelom, a drugi bez tijela; jest potaknuti narod, da ostavi samoubilačke ratove, utrke mržnje i materijalizma. Babaji je svjestan trenda modernog vremena, naročito složenosti i utjecaja zapadne civilizacije. Shvaća potrebu širenja tehnike samoiscjeljenja, kako na istoku tako i na zapadu.
.
Otpustite svoj strah od nepoznatog. Uronite u božansku kupku pročiščavajući svoje tijelo, s nježnim udahom blagoslova i vitalnom moći koja puni Vaše tijelo.
 .
.

Svidio ti se članak?
Podijeli ga s prijateljima!

Leave a Comment

%d bloggers like this: