Preporađanje u Rijeci 03.09.2016. – 12.09.2016. Reviewed by admin on . Tehnika disanja zvana Preporađanje je svjesno povezano i ritmičko disanje u relaksiranom stanju. Svjesnost o vlastitom dahu prisiljava nas da budemo u sadašnjem Tehnika disanja zvana Preporađanje je svjesno povezano i ritmičko disanje u relaksiranom stanju. Svjesnost o vlastitom dahu prisiljava nas da budemo u sadašnjem Rating: 0

Preporađanje u Rijeci 03.09.2016. – 12.09.2016.

preporađanje

Tehnika disanja zvana Preporađanje je svjesno povezano i ritmičko disanje u relaksiranom stanju. Svjesnost o vlastitom dahu prisiljava nas da budemo u sadašnjem trenutku, koji je ključ svih unutarnjih preobrazbi. Za vrijeme tretmana prožimaju nas vibracije  radosti, ljubavi, iscjeljenja i relaksacije, koje se istovremeno pretakaju u naš život. Prožeti  uzvišenim vibracijema, odnosno Božanskom energijom rješavamo blokade, koje nas koče u svakodnevnom životu. Preporađanje je iskustvo otvaranja Vašega daha, tako da taj poseban protok duhovne energije pročišćuje Vaše tijelo i Vaš um. Ova duhovna kupka iskazuje se mnogim osjećajima.
Prilikom ovog seminara naučiti ćemo Vas davati terapiju sebi i drugima.

Kroz post, tišinu i vatru povezati ćete se sa sobom. Upoznati ćete bolje sebe i druge.
Emocionalni i racionalni um je samo jedan element našeg postojanja. Elementi zemlje, vatre, zraka, vode i ljubavi to su suštine našeg postojanja. Dovode nas u harmoniju sa sobom, s drugima i s harmonijom života.

Tema seminara; svjesna misao, osobno pravo, od rođenja do senilnosti, psihičko i mentalno zdravlje, uspjeh i kreativnost, prosperitet svijesti, duhovno prosvijetljenje i politička odgovornost.

Seminar će voditi Heike Strombach uz asistenciju Gordane Kaluđerović.

Njhova emocionalna otvorenost i toplina na seminaru, će vas ohrabriti i oplemeniti.

Termini održavanja:

Početak: 03.09.2016.
Završetak: 12.09.2016.

Kotizacija:

– 9 dana 1008 €
– 5 dana 590 €
– 3 dana 350 €

Lokacija održavanja seminara: Omladinski hostel Rijeka, Šetalište XIII.divizije 23, 51 000 Rijeka

Za sve informacije vezane za smještaj, seminar, te sve dodatne informacije, obratite se Gordani na telefon  +385917857018 / e – mail:

gordana.kaludjerovic@yahoo.com

unnamed (1)Heike Strombach je njemačka učiteljica Preporađanja. Prvi puta se susreće s tehnikom 1991.godine, kada upoznaje i Leonarda Orra; osnivača tehnike, koji joj ujedno postaje i mentor.

Tehnika Rebirthing je postala njena strast, kao i mogućnost da pomogne k transformaciji života pojedinca. Prakticira tehniku svakodnenovo, te živi svoju riječ. Posvećenost Bogu je njena svakodnevica.

Osim izvanrednog poznavanja Preporađanja, majstorica je i Reikija. Bavi se obiteljskim konstelacijama. Razvijajući se kao duhovna osoba, njeno znanje i  repertoar se šire.

Seminari su prožeti mnogobrojnim temama o duhovnom rastu, kao produkt dobrog poznavanja ljudske psihologije. Teme su: osobni rast, samoiscjeljenje, duhovna  psihologija, intuicija, samopouzdanje i uspjeh, određivanje ciljeva, zdravi odnosi, prosvjetljenje, duhovno i tjelesno iscjeljenje, iscjeljenje unutarnjeg djeteta, čišćenje energije, natjecanje i suradnja…

www.rebirthinternational.de

unnamedGordana Kaluđerović je riječka učiteljica Preporađanja i Reiki praktičarka. Još u ranoj mladosti traži dublji smisao svijeta kojeg poznaje, te se kroz meditaciju, Reiki i Preporađanje upoznaje s suptilnim dijelom svijeta i života. Kroz rad na sebi prepoznaje vrijednosti i dragocjenosti duhovnosti, te povezanosti s Izvorom svega.  Birajući svoje prioritete, odlučuje se na život ispunjen suptilnim. Odlučuje duhovnost i povezanost s Bogom pretočiti u svakodnevicu, te i drugima pomoći da postignu isto.

Odlučite biti gospodar svoga života. Pridružite se  putovanju, jedrenju po valovima suptilnog! Veselimo se susretu s Vama!

 

Om Namah Shivaya

 

 

 

 

Leave a Comment

%d bloggers like this: