Ovo morate pogledati: Urnebesan video o fotkama, lajkanju i društvenim mrežema Reviewed by admin on . Ikea je odlučila poslati poruku svima onima koji prije jela imaju potrebu fotografiati svoj tanjur i objaviti ga na društvenim mrežama. Duhovita kampanja naziva Ikea je odlučila poslati poruku svima onima koji prije jela imaju potrebu fotografiati svoj tanjur i objaviti ga na društvenim mrežama. Duhovita kampanja naziva Rating: 0

Ovo morate pogledati: Urnebesan video o fotkama, lajkanju i društvenim mrežema

Ikea je odlučila poslati poruku svima onima koji prije jela imaju potrebu fotografiati svoj tanjur i objaviti ga na društvenim mrežama.

Duhovita kampanja naziva “Let’s relax” prikazuje obiteljsku večeru u 18. vijeku. Aristokratska se obitelj priprema večerati kada otac, glava obitelji, u kuhinju dovodi slikara koji prije nego večera započne mora naslikati sve što se nalazi na stolu, a onda i otići u selo, pokazati je građanima koji sliku moraju odobriti, što je svojevrsni ekvivalent današnjeg likea.

Time je Ikea odlučila poslati poruku svima onima koji prije jela imaju potrebu fotografirati svoj tanjir i objaviti ga na društvenim mrežama. “Let’s relax” stoga poziva ljude da se opuste jer, kako kaže završna rečenica, “To je samo jelo. Nije takmičenje .”

Buka

Svidio ti se članak?
Podijeli ga s prijateljima!

Leave a Comment

%d bloggers like this: