Mohanji: Osnove životne misije Reviewed by admin on . . Nikada ne namećite mene ili duhovnost nikome. Nikad ne potkupljujte. Nikad ne reklamirajte. Nikad nemojte obećavati ono što ne možete ispuniti. Budite uvijek . Nikada ne namećite mene ili duhovnost nikome. Nikad ne potkupljujte. Nikad ne reklamirajte. Nikad nemojte obećavati ono što ne možete ispuniti. Budite uvijek Rating: 0

Mohanji: Osnove životne misije

mohanji-negativne-misli-ljubav.

Nikada ne namećite mene ili duhovnost nikome. Nikad ne potkupljujte. Nikad ne reklamirajte. Nikad nemojte obećavati ono što ne možete ispuniti. Budite uvijek PRIRODNI i jedinstveni.

VOLITE Bezuvjetno. Budite surovo iskreni. Uvijek ostavljajte otvorena vrata. Budite prirodni. Uvijek budite neograničeno PONIZNI. Dajite bez očekivanja. NE TRAŽITE NIŠTA. DOBROTA. SUOSJEĆANJE.
NE POKUŠAVAJTE nikome ništa dokazati ili impresionirati. Oni koji imaju oči da vide će vidjeti i ostati. Ostali će doći i proći. ŽIVITE i PUSTITE DRUGE DA ŽIVE. Budite ono što jeste 100% pošto ste vi jedinstvena kreacija. BEZ STRAHA.
POŠTUJTE Tradicije, Učitelje i učenja bez diskriminacije. BEZ NASILJA. VEGANSKI stil života. ČISTOĆA. VJERA. BEZ ODGAĐANJA. BEZ INERCIJE.
RASTITE i budite bolji svakog dana i održavajte vaš um praznim. Stalno IZNOVA otkrivajte sebe. SLUŽITE onima koji su u NEVOLJI. POMAŽITE BESPOMOĆNIMA bez očekivanja. PRUŽITE PODRŠKU. Budite JEDNOSTAVNI. Budite PONIZNI. Bez PLANA.

Živite svojim vlastitim ŽIVOTNIM STILOM i ne brinite za tuđe kritike. Budite sigurni da vaš životni stil ne ugrožava druga bića. Ovo su samo neke od mojih omiljenih stvari…

-Mohanji

 

Svidio ti se članak?
Podijeli ga s prijateljima!

Leave a Comment

%d bloggers like this: