Feng Shui: Test provjere energije u prostoru Reviewed by admin on .   Vrlo jednostavan test provjere energije u domu izvodi se uz pomoć plamena svijeće. Ovim se provjerava je li energija u određenom dijelu prostora 'čista'.   Vrlo jednostavan test provjere energije u domu izvodi se uz pomoć plamena svijeće. Ovim se provjerava je li energija u određenom dijelu prostora 'čista'. Rating: 0

Feng Shui: Test provjere energije u prostoru

 

Vrlo jednostavan test provjere energije u domu izvodi se uz pomoć plamena svijeće. Ovim se provjerava je li energija u određenom dijelu prostora ‘čista’. Potrebna vam je svijeća, držač za svijeću, upaljač i potpuni mir, bez tračka propuha.

Sjednite na mirno mjesto u stanu. Upalite svijeću na držaču ispred sebe i mirujte par minuta spuštenih kapaka. Napravite dovoljan razmak između svog daha i plamena svijeće.

Ako je energija prostora dobra – plamen svijeće je miran i zlatnožute boje. Ako plamen svijeće pucketa dok gori, plave je boje, ponaša se čudno, ‘skače’ ili baca iskre – onda je prostoru potrebno energetsko pročišćenje. Plamen pokazuje da je u memoriji zidova loš zapis prethodnih događanja.

 

Svidio ti se članak?
Podijeli ga s prijateljima!

Leave a Comment

%d bloggers like this: