Feng Shui: Boje uspješne karijere Reviewed by admin on . Feng Shui objašnjava da sve ono što se nalazi oko nas ima utjecaj na naš fizičko, psihičko stanje, na naše raspoloženje pa i naše poslovanje. Na osnovu ove tvrd Feng Shui objašnjava da sve ono što se nalazi oko nas ima utjecaj na naš fizičko, psihičko stanje, na naše raspoloženje pa i naše poslovanje. Na osnovu ove tvrd Rating: 0

Feng Shui: Boje uspješne karijere

fs

Feng Shui objašnjava da sve ono što se nalazi oko nas ima utjecaj na naš fizičko, psihičko stanje, na naše raspoloženje pa i naše poslovanje. Na osnovu ove tvrdnje, boja odjeće moze imati veliki utjecaj na to kako se osjećate. Ovo je veoma bitna stavka u pravilima Business Feng Shui sistema.

Crno & plavo


Crno i plavo su boje elementa vode i pripadaju periodu godine zima. To su dvije hladne yin boje ali veoma bitne za čvrste poslovne stavove. Crno & plavo su boje uspješne karijere. Ako želite napredak u karijeri, koristite u bazi ove dvije nijanse.


Nošenje garderobe ove boje donosi veliki utjecaj na druge. Ove boje treba koristiti kada želite postići efekt da vas drugi slušaju ili da vaše mišljenje prevlada. Odlične su za poslovne sastanke.

Plava je boja koja pokazuje povjerenje, lojalnost, pouzdanost ali ona je i boja mora i boja neba. Zato se najviše koristi u profesijama: bankar, osiguravajuća društva, pilot, stjuardesa, kapetan.

Crna je boja koja pokazuje misteriju, profinjenost, zaštitu i moć. Poželjno je da se nosi samo par sati dnevno jer tao tajna kaže svakodnevno nošenje crne boje (gornji dio garderobe) slabi auru.

Vodene nijanse crno & plavo pogodne su za one koji su rođeni u godini zeca, tigra, pacova i svinje, ako i osobama koje su Kua broj 1, 3 i 4. Ove nijanse će njima potaknuti njihove unutarnje elemente, donijet će im vitalnost i snagu u pregovorima.

-Sandra Drinčić

Sandra Drinčić će održati prvi veliki Feng Shui Business seminar u Zagrebu 04.12.2016.
Radi praktičnog dijala rada, broj sudionika je ograničen! Sve informacije možete naći OVDJE.

Svidio ti se članak?
Podijeli ga s prijateljima!

Leave a Comment

%d blogeri kao ovaj: