Energetska numerologija – prvi put među nama! Reviewed by admin on . Prije par godina, duhovne energije su u meditaciji nekim osobama na putu duhovnog razvoja prenijele "Energetsku numerologiju". Koliko znamo, takva numerologija Prije par godina, duhovne energije su u meditaciji nekim osobama na putu duhovnog razvoja prenijele "Energetsku numerologiju". Koliko znamo, takva numerologija Rating: 0

Energetska numerologija – prvi put među nama!

num

Prije par godina, duhovne energije su u meditaciji nekim osobama na putu duhovnog razvoja prenijele “Energetsku numerologiju”.

Koliko znamo, takva numerologija ljudima još nije poznata. Kombinacijom brojeva datuma, mjeseca i godine rođenja se dobiva niz od 6 brojeva koji imaju svoja značenja. Prvi broj je Sudbina, drugi broj je Karma, treći broj je Misija, četvrti broj je Pravac, peti broj je Bingo i šesti broj je Energetski broj.

Na slici možete vidjeti značenje svakog broja za svaki broj (od 1 do 9). Testiranjem na više stotina osoba smo dobili potvrdu da sami možete vidjeti čak i (ne)slaganje s drugim osobama. Da biste dobili taj niz od 6 brojeva, kliknite na stranicu “Lepota Duhovnog Razvoja” da Vam se sviđa, pošaljite nam u inbox poruku da želite “Tabelu za računanje energetske numerologije” (u excelu je tabela) a mi ćemo Vam je poslati u najkraćem vremenskom periodu. Sva uputstva i dodatna objašnjenja Vam također šaljemo.

Hvala, hvala, hvala…

 


UPUTSTVO ZA ENERGETSKU NUMEROLOGIJU

Kratko uputstvo: potrebno je da imate Excel da bi mogao program sam izračunati 6 brojeva energetske numerologije. Po slikama koje Vam šaljemo u prilogu lako možete sami izračunati tih 6 brojeva (Sudbina, Karma, Misija, Pravac, Bingo i Energetski broj). Značenje također imate klikom kod donjeg dijela tabele “Značenje”. Podudaranje istih brojeva kod dvie osobe po dijagonali (sudbina i karma naspram bingo i energetskog broja) daje odličnu komunikaciju i slaganje. Najbolje je da unesete desetine datuma rođenja Vaše rodbine i prijatelja, i malo usporedite i analizirate slaganja s onim što Vam brojevi (unakrsni) pokazuju. Mnoge ostale detalje (što je kod Sudbine 1 “Sunce, svjetlost, život”) duhovne energije su dale informaciju da će dopuniti objašnjenje u neko skorije vrijeme. Dotle Vas molimo da ovo shvatite kao zabavu, ali isto tako i priliku da malo dublje istražite po želji ovo područje. Mnogi su nam potvrdili da je preciznost “pogađanja” u međusobnim slaganjima s nekim osobama veoma velika. Obratite samo pažnju da točno ukucate sve brojeve koje smo Vam opisali u slikama. Jedan pogrešan broj mijenja cijeli opis te osobe. Sektori gdje tabela sama računa je zaštićena da ne bi promijenili matematičke formule.  Hvala, hvala, hvala…

Svidio ti se članak?
Podijeli ga s prijateljima!

Leave a Comment

%d bloggers like this: