Beograd, 19.08.: Radionica Planetarno budna žena Reviewed by admin on . . Žena je jedinstvena kreacija prirode, zasebna " planeta" u svemiru. Stvorena je da bude umetnik življenja i da svojom intuicijom oseti najviše tajne i istine . Žena je jedinstvena kreacija prirode, zasebna " planeta" u svemiru. Stvorena je da bude umetnik življenja i da svojom intuicijom oseti najviše tajne i istine Rating: 0

Beograd, 19.08.: Radionica Planetarno budna žena

pl.

Žena je jedinstvena kreacija prirode, zasebna ” planeta” u svemiru. Stvorena je da bude umetnik življenja i da svojom intuicijom oseti najviše tajne i istine o životu. A kako probuditi boginju u ženi? Kako se prisetiti toga što jesmo?

Postoji nesto snažno u odluci da se posvetimo sebi, u stvaranju zdravlja na svim nivoima života i otkrivanju toga da to potrebno unutrašnje vodjstvo dolazi sa svih strana. Takvu odluku bi trebalo sprovesti u delo, a radionica Planetrano budna zena Vam u tome može pomoći.


Namenjena je ženama koje traže zdravlje, sreću, samorealizaciju i duhovnost.
Razgovaraćemo o harmoniji duha i tela, o bliskosti, ljubavi, braku, trudnoći, menopauzi, bolestima, kreativnosti, muškarcu, seksualnosti i emocijama . Sve emocije, čak i one potisnute, neizražene, imaju fizičke posledice. Takve emocije ”ostaju “ u telu poput sićušnih tempiranih bombi i predstavljaju bolesti u inkubaciji. Zato je važno razumeti određene procese i raditi na unapređenju sebe.

Sa velikim zadovoljstvom Vas pozivam na ovu prvu, jedinstvenu radionicu za žene, koja će Vam pomoći da spoznate kakvo zadovoljstvo je biti ŽENA, a na kojoj ćemo započeti nešto novo i divno.

U tri dana predivnog druženja, buđenja i otkrivanja, prolazićemo kroz različite duboke procese :
– Kako raščistiti sa prošlošću,
– Kako srediti svoja uverenja,
– Kako poštovati i izražavati svoje emocije,
– Kako naučiti da slušamo i poštujemo svoje telo,
– Kako spoznati unutrašnju mudrost ,
– Kako oprostiti i
– Kako aktivno učetvovati u svom životu

Upravo to je život: rast, promena, kretanje, stvaranje – svakog dana. Možda bi trebalo da pevate, možda da plešete, trčite, slikate….Ne čekajte! Život nije neko stanje hitnosti, ali ne daje ni garanciju za večnost. Kako želite da se osećate? Šta bi trebalo da preduzmete da biste što potpunije živiteli svoj život?
Svakog trena bi trebalo da budete istinski srećne ! Budite produhovljena žena i imajte hrabrosti da ispoljite sopstvenu ličnost i veru u sebe.
A sada preduzmite korak u tom smeru, jer magija se upravo desava !

Budite blagoslovene!
Vreme održavanja radionice
petak 18 – 19,45
subota 16h -21h
nedelja 10h- 15h

Radionicu vodi Maja Halasev , uciteljica yoge, AoL-a,
Info telefon 062546455 – Maša , 0693219100 -Maja

Svidio ti se članak?
Podijeli ga s prijateljima!

Leave a Comment

%d bloggers like this: